Bernie Sanders je dobil svojo igro

Ameriške volitve se počasi približujejo vrelišču in kandidati poskušajo doseči volivce na razne načine, ki jih morda konkurenca še ni preizkusila. Senator Bernie Sanders oz. njegovi podporniki v obliki razvijalca Gamedevs for Bernie so na Steamu in spletni strani Itch izdali novo brezplačno igro Super Bernie World, ki bo poskušala volivce najti tudi v igričarskih krogih.

Gre za precej neprikrito izpeljanko Super Maria in igra tega niti ne skriva. Bernija nadzorujemo od strani in ga vodimo v spopad proti večjim republiškim politikom. Prisrčni želvaki Koopa Troopas v tej verziji nosijo obraz senatorja Mitcha McConnella, čakajo pa nas tudi razni šefi. Ni treba posebej poudarjati, da se na koncu spopademo z Donaldom Trumpom, kajne?

Mimogrede, to ni edina takšna igra, kjer Bernie Sanders nosi glavno vlogo. Ste si kdaj želeli simpatičnega sivolasca ob spremljavi porno glasbe odpeljati na zmenek? Potem imate srečo, saj se lahko poigrate z igro Bernie Sanders Dating Sim, ki jo lahko igrate kar v brskalniku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime