Še letos bomo dobili nov Worms naslov

Franšiza Worms je bila njega dni hudo popularna. Razvijalec Team17 za njo skrbni že od leta 1995, ko je prvi Worms naslov izšel za Amigo, kasneje pa je bil razvit še za kup drugih konzol.

Pričakovali so, da bodo prodali okoli 60.000 izvodov, a realnost je bila drugačna. Simpatične črve, ki so se od strani gledanem pogledu razstreljevali na vse možne načine, so ljudje preprosto oboževali. Razvijalec se je nato hitro spravil delat nadaljevanja in kmalu je serija preklopila na 3D pogled, kar je pri nekaterih pustilo grenak priokus.

Worms serija dolgo časa ni pustila nekega posebnega pečata v industriji, a razvijalec jo namerava pripeljati nazaj – in to še letos!

Team17 je včeraj na YouTubu prikazal nov dražilnik, ki v bistvu ne pove ravno nekaj veliko. Na majhnem televizorju vidimo posnetke 2D Wormsov, nato uleti črv in televizor razbije s kijem. Morda to napoveduje popolno spremembo igralnih sistemov?

Kdo bi vedel, vemo samo, da bo očitno nova igra izšla še enkrat letos.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!