Twitch streamerju ukradli telefon sredi prenosa v živo

Streamer Jaystreazy rad svoje gledalce pelje na različne konce sveta in svoje avanture redno objavlja preko prenosov v živo na Twitchu.

Takšni prenosi pridobivajo popularnost, saj v resničnem življenju na ulicah in med ljudmi vedno naletiš na kakšno nepredvidljivo situacijo. To je na neprijeten način spoznal tudi Jaystreazy, ko se je nedavno sprehajal po nočnih ulicah Vietnama.

Nahajal se je v glavnem mestu Hanoj in ko se je ob cesti sprehajal s telefonom v roki, je naletel na sumljivega motorista. Ta se mu je počasi približal in mu nenadoma odtrgal telefon iz rok ter odbrzel v temo. Jaystreazy je preko telefona upravljal kamero, tako da se je prenos odvijal naprej in tipu ni ostalo drugega, kot da se preklinjajoč vrne v svoj hotel.

Ker ni imel telefona, ni mogel niti ugasniti prenosa v živo, kar je bila v bistvu sreča v nesreči. Njegovim pozornim gledalcem je uspelo razbrati registrsko številko motocikla in Jaystreazy se je zahvalil svojim gledalcem ter jih prosil, da vse ostale informacije delijo na njegovem Discord kanalu.

Jaystreazy je še povedal, da lahko sledi svojemu telefonu, a da dvomi, da bo to kaj pomagalo. Če primera ne razreši policija, kar je kljub registrski nekako dvomljivo, potem upa, da mu bo škodo povrnilo njegovo potovalno zavarovanje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime