Epic Games trgovina končno dobila “wishlist”

“Wishlisti” so precej zanimiva zadeva in če zanje še niste slišali, je na mestu kratka razlaga. Gre v bistvu za seznam želenih iger, ki si jih lahko igralec sestavi na vseh večjih platformah, kot so Steam, GOG in Origin. Finta je v tem, da teh iger igralec še nima v svoji knjižnici, ampak si želi, da bi mu jih kupil nekdo drug. To zna priti zelo prav v primerih, ko ima denimo kak vaš kolega rojstni dan in namesto da bi ugibali, kaj si želi, lahko samo preberete njegov seznam.

Zadeva je uporabna tudi drugje, saj boste za igro, ki je na vašem seznamu želja, dobili obvestilo, ko ta naslov doleti morebitno znižanje. Uporabna zadeva skratka, ki je boleče manjkala na Epic Games trgovini.

Tega je sedaj konec, saj je bila ta funkcija končno vključena v trgovino preko včerajšnje posodobitve. Ob igrah boste sedaj opazili majhen srček in ko tega kliknete, se bo naslov preselil na vaš seznam želja, tega pa si lahko nato ogledate pod svojim računom.

Zadeva je za zdaj še presej osnovna, saj denimo ne omogoča obveščanja igralca, ko bo igra znižana, a Epic pravi, da bo zadeva še dodelana. Epic Games trgovina po funkcijah še vedno močno zaostaja za svojimi konkurenti, saj še vedno niso vnesli samodejnega vračila denarja ali pa podpore za modifikacije. A trgovina vendarle napreduje, saj imamo končno recenzije uporabnikov, “wishlist” pa je tudi premik v pravo smer. Ko bi le vse te novosti dobivali hitreje, trenutni napredek pa lahko spremljate na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime