Nek tip je na AMD procesorju skuhal cel obrok

Kuharski kanali so dandanes precej popularne zadeve na YouTubu in amaterskih in profesionalnih kuharjev je že toliko, da se gledalec lahko popolnoma izgubi ob poplavi vseh teh kanalov.

Še hujša je situacija za nekoga, ki bi rad štartal svojo kuharsko kariero na tej digitalni platformi. Talent ni več edina zahteva, zato se moraš po nečem ločiti od konkurence.

Tega se je zavedal tudi japonski kanal たれみみChannel, ki ga lahko preko Googla prevedemo v Samurai Channel. Tip se je zato ogledal po svojemu stanovanju in se vprašal, kaj točno bi lahko uporabil namesto navadnega štedilnika za uprizarjanje svojih kuharskih vragolij.

Po neki logiki se je odločil odpreti svoj PC, iz procesorja izruvati hladilnik in nanj raje postaviti posodo za kuhanje. Vse je bilo nared za pripravljanje specialitet, ki so bile proizvedene na Phenom II X4 970 Black Edition procesorju.

Da je procesor priročen za kuhanje je samuraj odkril kakšen teden nazaj in takrat je spočel svoj najbolj popularen video, ki prikazuje peko mesa na “žaru”.

Od takrat je računalniški kuhar na svojem procesorju skuhal še jajce, dva dni nazaj pa si je pripravil Katsu curry, kar vključuje kuhanje zelenjave in peko mesa. Celotni recept je precej podrobno razdelan v spodnjem posnetku, prosimo pa, da tega ne poizkušate doma. Nočemo biti odgovorni za prispevek na 24ur, v katerem je nek brihtnež zakuril celo stanovanje in hkrati poskrbel za prijeten vonj sežganega mesa in termalne paste.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime