CD Projekt RED uradno potrdil delo na novem Witcher naslovu

CD Projekt RED je včeraj spočel zanimiv intervju s poljsko stranjo Stooq in tam je razkril kar nekaj hudo zanimivih podrobnosti.

CDPR trenutno pridno dela na težko pričakovani Cyberpunk 2077, a očitno imajo v zraku več žog in svoj pogled imajo usmerjene globoko v prihodnost. Predsednik studia, Adam Kicinski je tako povedal, da razvijalec že dela na naslednjem enoigralskem naslovu. Zraven je še dodal, da imajo trenutno dve pomembni franšizi: Cyberpunk 2077 in Witcher in da bodo vsi njihovi nadaljnji projekti narejeni samo v teh dveh franšizah.

Tako smo dobili uradno potrditev, da ima CDPR v načrtu izdati novi Witcher RPG, a ta zelo verjetno ne bo nosil imena Witcher 4. Razvijalec je v preteklosti že izjavil, da je Geraltova zgodba za njih zaključena in da če se vrnejo v to vesolje, bodo skušali povedati neko drugo zgodbo, z novim protagonistom.

Vendar boste na novega Witcherja še precej dolgo čakati. Kicinski je izjavil, da je koncept naslednjega naslova že relativno jasen, a da na njem ne želijo trenutno delati preveč. Za zdaj je celotna ekipa osredotočena na razvoj Cyberpunka 2077 in ko bo ta izšel, bo večji del preklopil na razvoj večigralske komponente, drugi del pa se bo spravil razvijati dodatke. Šele takrat bo manjša ekipa pričela z delom na naslednji igri in ko bo Cyberpunk 2077 popolnoma zaključen, se bo delo na naslednjem projektu začelo s polno paro.

Witcher navdušenci boste na naslednji del igričarske franšize tako čakali vsaj do leta 2024, do takrat pa bomo dobili tudi že kar nekaj sezon Netflix serije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime