CD Projekt RED uradno potrdil delo na novem Witcher naslovu

CD Projekt RED je včeraj spočel zanimiv intervju s poljsko stranjo Stooq in tam je razkril kar nekaj hudo zanimivih podrobnosti.

CDPR trenutno pridno dela na težko pričakovani Cyberpunk 2077, a očitno imajo v zraku več žog in svoj pogled imajo usmerjene globoko v prihodnost. Predsednik studia, Adam Kicinski je tako povedal, da razvijalec že dela na naslednjem enoigralskem naslovu. Zraven je še dodal, da imajo trenutno dve pomembni franšizi: Cyberpunk 2077 in Witcher in da bodo vsi njihovi nadaljnji projekti narejeni samo v teh dveh franšizah.

Tako smo dobili uradno potrditev, da ima CDPR v načrtu izdati novi Witcher RPG, a ta zelo verjetno ne bo nosil imena Witcher 4. Razvijalec je v preteklosti že izjavil, da je Geraltova zgodba za njih zaključena in da če se vrnejo v to vesolje, bodo skušali povedati neko drugo zgodbo, z novim protagonistom.

Vendar boste na novega Witcherja še precej dolgo čakati. Kicinski je izjavil, da je koncept naslednjega naslova že relativno jasen, a da na njem ne želijo trenutno delati preveč. Za zdaj je celotna ekipa osredotočena na razvoj Cyberpunka 2077 in ko bo ta izšel, bo večji del preklopil na razvoj večigralske komponente, drugi del pa se bo spravil razvijati dodatke. Šele takrat bo manjša ekipa pričela z delom na naslednji igri in ko bo Cyberpunk 2077 popolnoma zaključen, se bo delo na naslednjem projektu začelo s polno paro.

Witcher navdušenci boste na naslednji del igričarske franšize tako čakali vsaj do leta 2024, do takrat pa bomo dobili tudi že kar nekaj sezon Netflix serije.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

YouTuber Boogie2988 s pištolo nad svojega nadlegovalca, ki mu je potrkal na vrata doma

Vsi vemo kako je, ko na internetu naletiš na nekoga, ki ti skravžlja še tisti zadnji živec in bi ga najraje počil...

FarmVille po več kot desetih letih ugaša svoje strežnike

Deset let nazaj je bil Facebook precej drugačen kot pa zdaj. Stavimo sicer, da je tudi takrat pridno prodajal naše podatke oglaševalcem,...

16-letna Charli D’Amelio se je zaradi TikToka vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov

Ko sem bil jaz star 16 let, je bila tehnologija povsem drugačna. Internet je bil bolj privilegij tistih, ki imajo kaj pod...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!