Pathfinder: Wrath of the Righteous uspešno zaključil Kickstarter kampanjo in zbral preko 2 milijona dolarjev

Pathfinder: Kingmaker se je vzel od nikjer in kljub manjšemu proračunu jim je hitro uspelo ujeti vse navdušence nad fantazijskimi igrami.

Razvijalec Owlcat se je zato hitro spravil delati na nadaljevanju in čeprav so s prodajo prvega dela zaslužili dovolj, da so pokrili nekatere stroške, so na Kickstarter vseeno ponudili kampanjo za podporo razvoje igre Pathfinder: Wrath of the Righteous.

Denarci od kampanje naj bi dodatno razširili osnovni koncept igre, za cilj pa so si zadali zbrati 300.000 dolarjev. Ta naloga je bila hitro opravljena in navdušeni RPG igralci so pridno prispevali evre in na koncu se je številka zbranih zlatnikov ustavila zelo visoko.

Pathfinder: Wrath of the Righteous je na koncu podprlo 35.000 igralcev, ti pa so na kup zbrali več kot 2 milijona dolarjev. Razvijalec Owlcat Games je nad rezultatom seveda navdušen in zahvalili so se vsem podpornikom, saj bodo tako lahko razvili igro, ki so jo nameravali že od samega začetka.

Preseženih je bilo 20 denarnih ciljev, ki so med drugim dodali bojevanje na konjih, novega spremljevalca, dve novi poti razvoja lika, novo raso in romance in še in še. Vse dosežene cilje si lahko preberete na njihovi Kickstarter strani, podporniki pa boste že aprila dobili dostop do alfa različice igre.

Dobra novica je tudi to, da bo Pathfinder: Wrath of the Righteous podpiral potezni boj, česar Kingmaker uradno ni podpiral.

Igra naj bi izšla junija 2021.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

YouTuber Boogie2988 s pištolo nad svojega nadlegovalca, ki mu je potrkal na vrata doma

Vsi vemo kako je, ko na internetu naletiš na nekoga, ki ti skravžlja še tisti zadnji živec in bi ga najraje počil...

FarmVille po več kot desetih letih ugaša svoje strežnike

Deset let nazaj je bil Facebook precej drugačen kot pa zdaj. Stavimo sicer, da je tudi takrat pridno prodajal naše podatke oglaševalcem,...

16-letna Charli D’Amelio se je zaradi TikToka vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov

Ko sem bil jaz star 16 let, je bila tehnologija povsem drugačna. Internet je bil bolj privilegij tistih, ki imajo kaj pod...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!