Pathfinder: Wrath of the Righteous uspešno zaključil Kickstarter kampanjo in zbral preko 2 milijona dolarjev

Pathfinder: Kingmaker se je vzel od nikjer in kljub manjšemu proračunu jim je hitro uspelo ujeti vse navdušence nad fantazijskimi igrami.

Razvijalec Owlcat se je zato hitro spravil delati na nadaljevanju in čeprav so s prodajo prvega dela zaslužili dovolj, da so pokrili nekatere stroške, so na Kickstarter vseeno ponudili kampanjo za podporo razvoje igre Pathfinder: Wrath of the Righteous.

Denarci od kampanje naj bi dodatno razširili osnovni koncept igre, za cilj pa so si zadali zbrati 300.000 dolarjev. Ta naloga je bila hitro opravljena in navdušeni RPG igralci so pridno prispevali evre in na koncu se je številka zbranih zlatnikov ustavila zelo visoko.

Pathfinder: Wrath of the Righteous je na koncu podprlo 35.000 igralcev, ti pa so na kup zbrali več kot 2 milijona dolarjev. Razvijalec Owlcat Games je nad rezultatom seveda navdušen in zahvalili so se vsem podpornikom, saj bodo tako lahko razvili igro, ki so jo nameravali že od samega začetka.

Preseženih je bilo 20 denarnih ciljev, ki so med drugim dodali bojevanje na konjih, novega spremljevalca, dve novi poti razvoja lika, novo raso in romance in še in še. Vse dosežene cilje si lahko preberete na njihovi Kickstarter strani, podporniki pa boste že aprila dobili dostop do alfa različice igre.

Dobra novica je tudi to, da bo Pathfinder: Wrath of the Righteous podpiral potezni boj, česar Kingmaker uradno ni podpiral.

Igra naj bi izšla junija 2021.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime