Control bo ta mesec dobil svojo prvo večjo razširitev

Control se je lani potegoval za nagrado najboljše igre leta. Meni osebno je bila igra nekje povprečna in daleč od najboljših izdelkov razvijalca Remedy, ki pa ga bom za vedno čislal zaradi njegovih Max Payne iger.

Špil pa si je nabral celo eskadriljo privržencev in ti nestrpno čakajo na novo vsebino. Control je nekaj manjših razširitev že dobil, a nič kaj takega, kar bi pošteno razširilo zgodbo. To se bo spremenilo še ta mesec, saj se razvijalec pripravlja za izstrelitev prve večje razširitve, ki se bo imenovala The Foundation.

Remedy je na Twitterju prikazal kratki dražilnik, ki sicer ne pove veliko, a glavno je, da smo dobili tisto najpomembnejše: datum izida.

The Foundation izide 26. marca, očitno pa bo v ospredje postavljena Helen Marshall, ki smo jo spoznali že v originalu. Ženska je v originalni kampanji skrivnostno izginila in naša naloga bo, da se podamo za njeno sledjo. Preselili se bomo pod tla skrivnostne hiše The Oldest House. Če ste mislili, da so se v originalni zgodbi dogajale čudne reči, potem vas bo dodatek popolnoma očaral.

Control bo prejel dve razširitvi, druga se bo imenovala AWE, ta pa naj bi v ospredje postavila še enega prejšnjega Remedy junaka: možakarja z imenom Alan Wake.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Se nam končno približuje praktična rešitev za premikanje v VR okolju?

Bolj težko boste našli nekoga, ki je praktično preizkusil kakšen VR sistem in ob njem ni izkazal navdušenja. Ko v virtualni resničnosti...

Zdaj lahko igrate prve štiri misije iz Warcrafta 2 v pogonu Warcrafta 3 Reforged

Warcraft 2: Tides of Darkness je izšel leta 1995, kar pomeni, da je prestar celo za zame, saj sem svojo pot s...

Indiana Jones 5 naj bi konstantno prelagal izid zaradi težav s scenarijem

Minilo je že 12 let odkar je izšel zadnji Indiana Jones film, imenovan The Kingdom of the Crystal School, a še danes...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!