Doom Eternal dobil svoj zadnji krvavi napovednik

En teden. Še samo en teden nas loči od eksplozije demonskih črev, ki nam jih bo prinesel novi Doom Eternal. Navdušenci nad prvoosebnim streljačinami seveda pričakujemo izid nadaljevanja izvirnika iz leta 2016 povsem nestrpno in tega se zaveda tudi razvijalec id Software.

Ta je za dodatno rajcanje izdal nov napovednik, ki bo tudi zadnji pred dejanskim izidom. Doom Eternal je v preteklosti dobil kar nekaj igralnih posnetkov, a lahko bi rekli, da je ravno ta zadnji tisti najbolj navdušujoč.

V posnetku vidimo lahko ogromno krvi, streljanja z orožji in posebnih potez. Na zaslonu se poleg običajnih demonov izrišejo tudi tiste malce večje barabe zato bo karnaža praktično popolna.

Napovednik pove več kot tisoč besed in komaj čakamo na 20. marec, ko bo Doom Eternal uradno izšel za PC in konzole, za kasneje pa je planirana tudi Nintendo Switch različica. Pred izidom si je morda pametno prebrati tudi uradne sistemske zahteve, ki znajo precej namučiti vaš PC.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!