Epic Games ponuja tri nove brezplačne igre, naslednji teden bo zastonj prvi Watch Dogs

Nov teden, nove brezplačne igre na Epic Games trgovini. Morda smo se malce razvadili od prejšnjih ponudb, ko smo dobili zastonj Assassin’s Creed: Syndicate ter Kingdom Come: Deliverance in se ponudba ta teden ne zdi kaj preveč posebnega.

A podarjenemu konju se ne gleda v zobe in tu so tri nove brezplačnice, ki si jih lahko aktivirate v svoji knjižnici in vaše bodo ostale za vedno.

Prva me njimi je Anodyne 2: Return to Dust, ki združuje 3D in 2D elemente pod eno streho. Naslov precej spominja na Zeldo in tudi zgodba je podobna, saj moramo rešiti prebivalce otoka New Theland pred zlobnežem, ki ga lahko porazimo samo mi.

Druga igra je A Short Hike, ki je namenjena predvsem sproščanju. Naša naloga je sprehajanje skozi gozd in sledimo lahko različnim potem ter odkrivamo skrivnosti. Bojevanja tu ne boste videli, saj je glavno samo raziskovanje in uživanje v simpatični podobi.

Zadnji brezplačni naslov je Mutazione, ki vsebuje morda najbolj posebno grafično podobo med to ponudbo. Zanimiva zgodba nas bo popeljala na potovanje, kjer bomo skrbeli za svojega bolnega očeta, zraven pa bomo spoznali tudi kakšnega novega prijatelja.

Igre bodo brezplačne za prevzem do 18. marca, takrat pa nas čakata dve novi brezplačni poslastici – tokrat bosta to prvi Watch Dogs, ki je kljub svoji starosti lahko še danes čudovit in The Stanley Parable, ki je precej unikatna igralna izkušnja.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!