Epic Games ponuja tri nove brezplačne igre, naslednji teden bo zastonj prvi Watch Dogs

Nov teden, nove brezplačne igre na Epic Games trgovini. Morda smo se malce razvadili od prejšnjih ponudb, ko smo dobili zastonj Assassin’s Creed: Syndicate ter Kingdom Come: Deliverance in se ponudba ta teden ne zdi kaj preveč posebnega.

A podarjenemu konju se ne gleda v zobe in tu so tri nove brezplačnice, ki si jih lahko aktivirate v svoji knjižnici in vaše bodo ostale za vedno.

Prva me njimi je Anodyne 2: Return to Dust, ki združuje 3D in 2D elemente pod eno streho. Naslov precej spominja na Zeldo in tudi zgodba je podobna, saj moramo rešiti prebivalce otoka New Theland pred zlobnežem, ki ga lahko porazimo samo mi.

Druga igra je A Short Hike, ki je namenjena predvsem sproščanju. Naša naloga je sprehajanje skozi gozd in sledimo lahko različnim potem ter odkrivamo skrivnosti. Bojevanja tu ne boste videli, saj je glavno samo raziskovanje in uživanje v simpatični podobi.

Zadnji brezplačni naslov je Mutazione, ki vsebuje morda najbolj posebno grafično podobo med to ponudbo. Zanimiva zgodba nas bo popeljala na potovanje, kjer bomo skrbeli za svojega bolnega očeta, zraven pa bomo spoznali tudi kakšnega novega prijatelja.

Igre bodo brezplačne za prevzem do 18. marca, takrat pa nas čakata dve novi brezplačni poslastici – tokrat bosta to prvi Watch Dogs, ki je kljub svoji starosti lahko še danes čudovit in The Stanley Parable, ki je precej unikatna igralna izkušnja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime