Epic Games ponuja tri nove brezplačne igre, naslednji teden bo zastonj prvi Watch Dogs

Nov teden, nove brezplačne igre na Epic Games trgovini. Morda smo se malce razvadili od prejšnjih ponudb, ko smo dobili zastonj Assassin’s Creed: Syndicate ter Kingdom Come: Deliverance in se ponudba ta teden ne zdi kaj preveč posebnega.

A podarjenemu konju se ne gleda v zobe in tu so tri nove brezplačnice, ki si jih lahko aktivirate v svoji knjižnici in vaše bodo ostale za vedno.

Prva me njimi je Anodyne 2: Return to Dust, ki združuje 3D in 2D elemente pod eno streho. Naslov precej spominja na Zeldo in tudi zgodba je podobna, saj moramo rešiti prebivalce otoka New Theland pred zlobnežem, ki ga lahko porazimo samo mi.

Druga igra je A Short Hike, ki je namenjena predvsem sproščanju. Naša naloga je sprehajanje skozi gozd in sledimo lahko različnim potem ter odkrivamo skrivnosti. Bojevanja tu ne boste videli, saj je glavno samo raziskovanje in uživanje v simpatični podobi.

Zadnji brezplačni naslov je Mutazione, ki vsebuje morda najbolj posebno grafično podobo med to ponudbo. Zanimiva zgodba nas bo popeljala na potovanje, kjer bomo skrbeli za svojega bolnega očeta, zraven pa bomo spoznali tudi kakšnega novega prijatelja.

Igre bodo brezplačne za prevzem do 18. marca, takrat pa nas čakata dve novi brezplačni poslastici – tokrat bosta to prvi Watch Dogs, ki je kljub svoji starosti lahko še danes čudovit in The Stanley Parable, ki je precej unikatna igralna izkušnja.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Indiana Jones 5 naj bi konstantno prelagal izid zaradi težav s scenarijem

Minilo je že 12 let odkar je izšel zadnji Indiana Jones film, imenovan The Kingdom of the Crystal School, a še danes...

Smo res dobili prve slike igre Starfield?

Razvijalec Bethesda, znan po svojih Elder Scrolls in Fallout igrah, se je po 25 letih odločil izdelati en povsem originalen naslov. To...

Skyblivion – predelava Obliviona v Skyrimov pogon – dobila nov napovednik

Razvijalec Bethesda je s svojimi Elder Scrolls in Fallout igrami sprožila zanimivo tradicijo. Njihove igre so namreč znane po tem, da vsebujejo...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!