Telekom Slovenije, Telemach in T-2 so zaradi koronavirusa vsem svojim uporabnikom odklenili dodatne kanale

Kakor izgleda imamo pred sabo podaljšan vikend. Gibanje po bližnjih kafičih trenutno ni ravno priporočeno, zato je najbolj varno biti doma, z miško, kontrolerjem ali pa daljincem v roki.

Zdi se, kot da smo tik pred tem, da bo razglašena splošna karantena zato je pametno zagnati Steam knjižnice in se pripraviti na dolgo bivanje pod domačo streho. Tega se zaveda tudi Telekom Slovenije, ki je vse svoje uporabnike nepričakovano obdaril.

Brezplačno je nadgradil programske sheme vseh svojih uporabnikov in jim med časom domačega ždenja pred televizorjem odklenil vrsto dodatnih kanalov.

Otroci se lahko po novem veselijo dodatnih kanalov kot so Nickelodeon, Jim Jam, Minimax in Da Vinci Learning. Hkrati so omogočil brezplačni dostop do aplikacije DaVinci Kids, da mladež ne bo samo zgubljala možganov ob risankah, ampak se bodo zraven še kaj koristnega naučili.

Poskrbljeno je tudi za starejše. Na dokumentarnem področju lahko sedaj uživate v kanalih AMC, Animal Planet, Discovery Channel, HGTV, ID xtra, TLC, Travel Channel, 24kitchen, National Geographic, Viasat History, Viasat Nature in Viasat Explore. Če bi si radi ogledali kakšno kriminalko lahko sedaj brezplačno spremljate Fox, Fox Life, Fox Crime in Fox Movies. Za konec so prihranili še vrsto športnih kanalov Šport TV, zraven pa lahko prištejete še Eurosport 1, Eurosport 2 in Eurosport 4k.

Zadeva naj bi bila postopoma omogočena vsem naročnikom, priporoča pa se resetiranje vaše TV škatlice, saj znate tako hitreje dobiti dostop do odklenjenih kanalov.

Skratka, zelo lepa gesta Telekoma, kateri sledi tudi njegov velik konkurent Telemach. Tudi ta je odklenil dodatne kanale in to vse do 4. maja. Poleg tega so odklenili tudi Video klub, ki ponudi na voljo vse kataloge in programe, za katere jim je uspelo dobiti dovoljenja.

V dirko ponujenih kanalov se je pridružil tudi T-2, tako da ne glede na to pri kateremu ponudniku jemljete programe, boste uživali v brezplačno nadgrajeni ponudbi.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Mount and Blade 2: Bannerlord že podira nore prodajne in igralne številke

Igra Mount and Blade 2: Bannerlord je bila dolgo, dolgo časa v aktivnem razvoju. Izvirnik je bil resda kultna klasika, a od...

Neverjetna udeležba prvega slovenskega Call of Duty Warzone turnirja

Call of Duty Warzone je bila najmlajša izmed peščice iger naše serije turnirjev Lockdown. A to ji ni šlo v minus, saj...

Znane ekipe NA LCS končnice – po 4 zaporednih naslovih Team Liquid končal šele na 9. mestu

Kljub vsem težavam s koronavirusom je je liga LCS končno prilezla do končne razvrstitve in tako smo dobili pare za igranje v...

Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered dobil prvi napovednik – izid že danes?

Že nekaj časa nazaj so se začele pojavljati govorice, da bo založnik Activision predelal Call of Duty Modern Warfare 2. To niti...

Mario bo kmalu praznoval 35 let in Nintendo bo za njegovo praznovanje pripravil nekaj večjih presenečenj

Vsak med nami se spomni tiste svoje prve igre, ki jih je popolnoma spodnesla in jim igričarstvo priljubila do te mere, da...

Povezane novice

1 KOMENTAR

  1. NAJLEPSA HVALA DRUŽBI T2 ZA OKLEP KANALOV. KAJTI V TEH TEŽKIH CASIH KATERE SEDAJ PREŽIVLJAMO NAM PRIDE VASA TELEVIZIJA IN DODATNI TV KANALI ZELO PRAV. PREKO TEH MEDIJEV SMO NA TEKOCEM NEPRESTANO KAJ SE DOGAJA ZARADI SMRTONOSNE KORONE.
    HVALA VAM T2.
    Vaš zvesti uporabnik D.C.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!