2. sezona Witcher serije zaustavila snemanje zaradi skrbi glede koronavirusa

Nov dan, nova preklicana zadeva zaradi zoprnega koronavirusa. Tokrat je roka te bolezni našla grla produkcijske ekipe, ki je trenutno zaposlena s snemanjem druge sezone hudo popularne serije The Witcher. Netflix se je namreč odločil, da bo produkcijo zaustavil in vsem zaposlenim ponudil možnost, da se odločijo, kako naprej.

Snemanje naslednje sezone se dogaja v Združenem kraljestvu, ki za zdaj grožnje koronavirusa ne jemlje tako resno. Netflix je že zaustavil snemanje vseh svojih izdelkov v ZDA, zdaj pa bo očitno enako storil tudi drugje po svetu.

2. sezona je za zdaj še precej skrivnostna. Vemo samo, da bo karakter Vesemirja igral igralec Kim Bodnia, pa čeprav so si ustvarjalci za to vlogo hudo želeli Mark Hamilla. Poleg tega je znano, da bo naslednja sezona precej bolj linearna od prejšnje, ki je precej rada skakala med različnimi dogodki, v različnih časovnih obdobjih.

Kljub temu da se je snemanje že začelo, bo druga sezona izšla nekje leta 2021. Videli bomo, ali bo koronavirus znatno vplival na prestavitev izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime