Borderlands 3 dodatek dobil daljši igralni posnetek

Guns, Love and Tentacles: The Marriage of Wainwright and Hammerlock je presneto dolg naslov za DLC, a nenazadnje je to dodatek za igro Borderlands 3, tako da mora biti določena merica norosti prisotna tudi pri naslovu.

To je že drugi dodatek za Borderlands 3, ta pa bo govoril o ljubezenski aferi med karakterjema Wainwrightom in Hammerlockom, mesto dogajanja pa bo tokrat zmrznjeni planet Xylourgos. Lokacija bo vsebovala ogromno čudnih pošasti, ki malce spominjajo na tiste grozljive pojave iz Lovecraft univerzuma. Nič čudnega potem, da sta si glavna junaka ravno ta planet izbrala za mesto poroke.

Poleg celega kupa novih orožij, modifikacij in kozmetičnih dodatkov nas čaka tudi zelo zanimiva zgodba, ki bo našemu pobijanju hord nepridipravov celo dala smisel.

Guns, Love and Tentacles: The Marriage of Wainwright and Hammerlock izide 26. marca, če pa si slučajno še ne lastite originalne igre, je ta pred kratkim izšla na Steamu in se trenutno prodaja pod močno znižano ceno.

Razvijalec Gearbox je včeraj izdal tudi daljši igralni napovednik, ki prikaže 12 minut akcije.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!