Nenavadno prijateljstvo: DOOM X Animal Crossing

Po uspešnici, ki je bila DOOM (2016) se nam zelo kmalu obeta nadaljevanje pod imenom DOOM Eternal, ki izide 20. marca. Poleg tega pa naključno na enak datum prispe nova igra v težko pričakovani franšizi Animal Crossing s podnaslovom New Horizons.

Igri sta si glede na žanr in ciljno publiko popolnoma različni, vendar so oboževalci obeh iger kljub svojim razlikam stopili skupaj in ustvarili nenavadno prijateljstvo oz. zavezo do skupnega izida.

Kmalu po tem, ko je izid obeh iger postal znan, se je na različnih spletnih portalih pojavil skupek umetnin, z glavnima maskotama obeh iger. Tako sta DOOM Slayer in Isabelle (maskota Animal Crossing-a) postala najboljša prijatelja v očeh oboževalcev obeh serij.

O presenetljivem dogajanju se je na družabnem omrežju Twitter, odzval tudi uraden račun igre Doom, kateri je dregal uraden Animal Crossing račun, ta mu pa pogleda ni vrnil. Poleg spogledovanj uradnih računov so v zavezo vstopile tudi različne trgovine z igrami.

Ne glede na to katero igro boste ultimativno izbrali za nakup (najboljše da kar obe) vam priporočan, da se odpravite na lov za smešnicami, ki jih je z vsakim dnem več in upam, da boste v izbrani igri uživali.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime