Assassin’s Creed Odyssey boste lahko med 19. in 23. marcem igrali povsem brezplačno

Ubisoft se je odločil malce popestriti te naše temne dneve in zato bo omogočil brezplačno igranje njihovega zadnjega Assassin’s Creed poglavja, Odyssey.

Ta je zdaj star 2 leti in od takrat smo prejeli dve večji razširitvi: Legacy of the First Blade in The Fate of Atlantis. Vsaka od teh razširitev je prejela po tri epizode in tako smo zadnjo frišno vsebino dobili julija lani. Ubisoft je tako igri dodajal kisik skoraj eno leto, kar je spoštljivo za naslov te velikosti.

Med 19. in 23. marcem bomo lahko preizkusili osnovno igro Assassin’s Creed Odyssey povsem brezplačno – seveda brez dodatkov, kar je nekako logično. V tako kratkemu času namreč nikomur ne bi uspelo splezati na tako visoko stopnjo, s katero bi se lahko odpravil raziskovati DLC-je.

A brez skrbi, že samo temeljna izkušnja vas bo stala desetine ur, če ne celo stotine. Odyssey vsebuje naravnost titansko karto, v kateri lahko raziskujemo podrobno izrisano antično Grčijo. Nam je bila igra precej všeč in splača se je preizkusiti vsakemu, saj je pač zadeva zastonj.

Bodite pozorni, da gre za omejeni brezplačni preizkus. Torej, ko se čas izteče, boste za nadaljnje igranje morali igro kupiti. Dobra novica je, da je špil trenutno znižan za kar 67 % na 19,80 €, vaš napredek pa se bo iz brezplačne verzije prenesel tudi v polno igro.

Čeprav se igra odklene šele jutri, lahko že začnete prenašati podatke. Ponudba velja tako za konzole kot tudi PC, več informacij pa lahko najdete tule.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

RuneScape po skoraj dvajsetih letih prihaja na Steam

Ko se kak MMO igralec bobna po prsih in okoliškim igralcem razlaga, da je veteran tega žanra, saj je svojo kariero začel...

Amazon najavil svoj pretočni servis iger Luna

Zdi se, da se bo igranje v naslednji generaciji korenito spremenilo in ostareli igričarji, ki se še spomnimo nameščanja iger iz spraskanih...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!