Call of Duty: Warzone lahko sedaj igrate v solo načinu

Call of Duty: Warzone je postal pravi hit letošnje pomladi in ta brezplačna battle royale streljačina bo založniku Activision zagotovo navrgla ogromno evrov.

Ta seveda poskuša kovati železo, dokler je še vroče in v igro prinaša nove igralne novitete. Včeraj so končno izdali solo način, tako da se v akcijo lahko podate povsem sami. Ta igralni način denimo še vedno zaradi neznanega razloga manjka pri konkurentu Apex Legends, Warzone pa je ta novo izkušnjo preigravanja dobil v samo enem tednu od izida.

Kar je čudovita novica. Vsi ne želijo igrati v ekipi in se radi proti celemu svetu postavijo sami. Poleg tega vam solo način omogoča igranje pri svojem tempu. Za raziskovanje mape, eksperimentiranje z orožji in preučevanje različnih taktik si lahko sedaj vzamete čas, ne da bi s tem bili nadležni preostalim članom ekipe.

Glede igranja se ni spremenilo nič, saj se boste še vedno spustili na mapo, streljali nasprotnike in se trudili ostati zadnji preživeli na mapi. Activision je na svoje blogu spočel večji zapis z nasveti za solo igralce. Igralce pozivajo, da več vlagajo v izvidniške taktike za razkrivanje drugih igralcev in naj se prepričajo, da je padli igralec res mrtev, saj so tudi v solo načinu prisotni paketi za oživljanje.

Nova posodobitev je že zaživela na strežnikih, tako da kar pridno v akcijo.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Se nam končno približuje praktična rešitev za premikanje v VR okolju?

Bolj težko boste našli nekoga, ki je praktično preizkusil kakšen VR sistem in ob njem ni izkazal navdušenja. Ko v virtualni resničnosti...

Zdaj lahko igrate prve štiri misije iz Warcrafta 2 v pogonu Warcrafta 3 Reforged

Warcraft 2: Tides of Darkness je izšel leta 1995, kar pomeni, da je prestar celo za zame, saj sem svojo pot s...

Indiana Jones 5 naj bi konstantno prelagal izid zaradi težav s scenarijem

Minilo je že 12 let odkar je izšel zadnji Indiana Jones film, imenovan The Kingdom of the Crystal School, a še danes...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!