Call of Duty: Warzone lahko sedaj igrate v solo načinu

Call of Duty: Warzone je postal pravi hit letošnje pomladi in ta brezplačna battle royale streljačina bo založniku Activision zagotovo navrgla ogromno evrov.

Ta seveda poskuša kovati železo, dokler je še vroče in v igro prinaša nove igralne novitete. Včeraj so končno izdali solo način, tako da se v akcijo lahko podate povsem sami. Ta igralni način denimo še vedno zaradi neznanega razloga manjka pri konkurentu Apex Legends, Warzone pa je ta novo izkušnjo preigravanja dobil v samo enem tednu od izida.

Kar je čudovita novica. Vsi ne želijo igrati v ekipi in se radi proti celemu svetu postavijo sami. Poleg tega vam solo način omogoča igranje pri svojem tempu. Za raziskovanje mape, eksperimentiranje z orožji in preučevanje različnih taktik si lahko sedaj vzamete čas, ne da bi s tem bili nadležni preostalim članom ekipe.

Glede igranja se ni spremenilo nič, saj se boste še vedno spustili na mapo, streljali nasprotnike in se trudili ostati zadnji preživeli na mapi. Activision je na svoje blogu spočel večji zapis z nasveti za solo igralce. Igralce pozivajo, da več vlagajo v izvidniške taktike za razkrivanje drugih igralcev in naj se prepričajo, da je padli igralec res mrtev, saj so tudi v solo načinu prisotni paketi za oživljanje.

Nova posodobitev je že zaživela na strežnikih, tako da kar pridno v akcijo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime