Slovenski streamer ScorpLZ pretepen v resničnem življenju zaradi spora v igri Counter-Strike

“Saj ne moreš verjet’, ampak je res,” je pregovor, ki bi ga človek za včerajšnje dogajanje na slovenski streamerski sceni.

YouTuber ScorpLZ, ki je med drugim zmagal naše tekmovanje za Top Slovenski YouTuber 2019, je imel za sabo zelo burno noč.

Včeraj se je s svojo ekipo spravil preigravati igro Counter-Strike: Global Offensive, pred tem pa so se vsi sodelujoči zbrali v Discord kanalu. Med vsemi znanci je bil tudi neki neznanec, ki pa je bil veliko bolj izurjen igralec od drugih. Nosil je namreč rang Global Elite, medtem ko so bili ostali, med njimi tudi ScorpLZ Master Guardian rang.

Kot se ponavadi zgodi, bo tisti bolj izkušen zaničeval vse pod sabo. ScorpLZ je bil delež lepe doze žaljivk tipa “noob”, a ta se ni dal in je tipu odgovoril, da mu je antipatičen. Zmerjanje se je nadaljevalo in ScorpLZ je imel vsega dovolj in se je želel že posloviti iz Discorda. To bi moral narediti, a preden je ugasnil slušalke, mu je njegov sogovornik pribil, da je “jokica”.

Tule se zgodba zasuka in namesto da bi popularni YouTuber vse skupaj zaključil in ignoriral, je sogovornika pozval, da naj mu to pove v obraz. Ta je izziv prejel in ScorpLZa poprosil za telefonsko in naslov, da se pomenita v živo. Zdaj, tule bi se moralo takšno spletno prepiranje zaključiti, saj nihče ni tako neumen, da bi nekemu neznancu dal svoj naslov in številko. A to ne velja za ta primer, saj je nespametni ScorpLZ dal tako številko kot svoj naslov, njegov spletni nasprotnik pa se je usedel v avto in se iz Ljubljane pripeljal v Mengeš. Ker pač to je pameten razlog za kršenje karantene in da se 20 minut pelješ po cesti zaradi prepira v igri.

ScorpLZ je nato dobil klic in se odpravil dol, z namenom, da se s tipom preprosto pogovori. Temu do izmenjavanja besed ni bilo in na obritoglavca so začeli padati udarci. Napadalec ga je nato prijel za vrat, ScorpLZu pa je vmes uspelo spustiti vanj dva udarca. Ta dva nista naredila neke škode, a sedaj se streamer lahko vsaj pohvali, da se je tepel in ne da je bil samo tepen.

Nato je priletel na beton in to je bilo to. Vse skupaj se je zgodilo ob 23.00 včeraj in ScorpLZu ni ostalo drugega, kot pa da odide domov in v ogledalo gleda svojo zapoznelo maškaradno opravo. Nato se je odpravil na urgenco, poklical pa je tudi policijo, saj je moral podati prijavo. A kakor je povedal, sedaj živi v strahu, da ga bo njegov napadalec čakal za naslednjim ovinkom.

ScorpLZ je celotno dogodivščino opisal na spodnjem posnetku in na epilog še čakamo.

Nauk? Ne pretepajte se v živo ampak raje samo preko spleta. Idealna priložnost za to je naša serija turnirjev Lockdown, ki se bodo odvili v prihajajočih dneh. Trenutno še poteka glasovanje za igre, iz katerih bi izpeljali turnirje, zato hitro kliknite na naslednjo povezavo, sodelujete v zabavnih igrah in zmagajte lepe nagrade.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

3 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime