Zabavni Goat of Duty si lahko pridobite brezplačno na Steamu

Vemo, da sedaj vsi preigravate Call of Duty: Warzone in kdo bi vam zameril. Zadeva je namreč zastonj, vsebuje odlično grafično podobo, poleg tega pa je to COD, ki bo vedno pridobil igričarsko bazo.

A če ste se morda te franšize naveličali ali pa imate na splošno dovolj resnih streljačin, potem lahko svoj pogled usmerite v zabavni naslov, imenovan Goat of Duty.

Ta je izšel julija lani v sistemu Zgodnjega dostopa in v njem se nahaja še danes. Gre za preprosto večigralsko streljačino, ki poseduje bojno polje s kozami. Te na svojih plečih nosijo impresivno orožarno in obožujejo hektolitre krvi svojih nasprotnikov. Za razliko od novodobnih večigralskih iger, Goat of Duty spominja na arensko pobijanje v slogu iger Quake 3 in Unreal Tournament. Kakšnega posebnega učenja tehnik se vam ne bo treba učiti, saj lahko vsak stopi v akcijo kar takoj.

Goat of Duty navadno na Steamu velja 10 €, a trenutno razvijalec nudi 100 % popust, tako da si jo lahko aktivirate povsem brezplačno. Ko bo enkrat v vaši knjižnici, bo tam ostala za vedno, akcije pa bo konec 1. aprila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime