Teamfight Tactics sedaj na voljo tudi za telefone

Razvijalec Riot je danes zelo razveselil vse tiste igralce, ki svoje užitke radi izvajate tudi na mobilnih telefonih oz. tablicah. Priznajmo si, sedenje pred PC-jem zna postati precej utrujajoče, zato bi včasih povsem leglo, če bi se zleknili na kavč ali pa v posteljo in igrali svojo priljubljeno igro.

To je danes za igro Teamfight Tactics postala resničnost, saj je ta igra s kartami, ki temelji na svetu League of Legends, pravkar izšla tako za Apple kot tudi Android telefone in tablice.

TFT na telefonih je praktično identična izkušnja kot tista na PC-jih, razvijalec pa je seveda prilagodil kontrole, ki so sedaj bolj prijazne zaslonom na dotik. A mehanike in taktike se med verzijama ne razlikujeta in ravno zato je tudi podprto navzkrižno igranje med PC in mobilnimi lastniki.

Že takoj od začetka je podprt tudi “Ranked” način, prisoten pa je tudi Galaxies Pass, ki omogoča pridobivanje nabiranje kozmetičnih dodatkov kot so Little Legends, preobleke in Booms! dodatki.

Z igranjem lahko pričnete že zdaj. Android lastniki se odpravite na sledečo povezavo, iOS lastniki pa naslov poiščite v svoji trgovini.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

YouTuber Boogie2988 s pištolo nad svojega nadlegovalca, ki mu je potrkal na vrata doma

Vsi vemo kako je, ko na internetu naletiš na nekoga, ki ti skravžlja še tisti zadnji živec in bi ga najraje počil...

FarmVille po več kot desetih letih ugaša svoje strežnike

Deset let nazaj je bil Facebook precej drugačen kot pa zdaj. Stavimo sicer, da je tudi takrat pridno prodajal naše podatke oglaševalcem,...

16-letna Charli D’Amelio se je zaradi TikToka vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov

Ko sem bil jaz star 16 let, je bila tehnologija povsem drugačna. Internet je bil bolj privilegij tistih, ki imajo kaj pod...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!