Teamfight Tactics sedaj na voljo tudi za telefone

Razvijalec Riot je danes zelo razveselil vse tiste igralce, ki svoje užitke radi izvajate tudi na mobilnih telefonih oz. tablicah. Priznajmo si, sedenje pred PC-jem zna postati precej utrujajoče, zato bi včasih povsem leglo, če bi se zleknili na kavč ali pa v posteljo in igrali svojo priljubljeno igro.

To je danes za igro Teamfight Tactics postala resničnost, saj je ta igra s kartami, ki temelji na svetu League of Legends, pravkar izšla tako za Apple kot tudi Android telefone in tablice.

TFT na telefonih je praktično identična izkušnja kot tista na PC-jih, razvijalec pa je seveda prilagodil kontrole, ki so sedaj bolj prijazne zaslonom na dotik. A mehanike in taktike se med verzijama ne razlikujeta in ravno zato je tudi podprto navzkrižno igranje med PC in mobilnimi lastniki.

Že takoj od začetka je podprt tudi “Ranked” način, prisoten pa je tudi Galaxies Pass, ki omogoča pridobivanje nabiranje kozmetičnih dodatkov kot so Little Legends, preobleke in Booms! dodatki.

Z igranjem lahko pričnete že zdaj. Android lastniki se odpravite na sledečo povezavo, iOS lastniki pa naslov poiščite v svoji trgovini.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime