Nekdo dela na predelavi igre Doom Eternal v pogon Serious Sama

Doom Eternal je sedaj uradno na prodajnih policah, a nekomu se očitno ni dalo čakati na uradno izdajo, zato se je začelo delo na modifikaciji Serious Doom.

Gre za mod, ki v pogon prvega Serious Sama preseli vse pritikline novega Doom Eternala. Ne gre za popolno predelavo, saj bodo stopnje ostale enake kot v izvirniku. A Resni Samo bo pridobil nove veščine, ki se trenutno nahajajo v igri Doom Eternal. To pomeni, da boste lahko nasprotnike tepli s pestmi in jih razkosavali z motorno žago, jih kurili z ramenskim metalcem plamenov, se teleportirali in hitrostno izmikali ter na nov način prečkali prepreke.

Serious Doom omogoča igranje predelanih prvih petih stopenj originalne kampanje, nasproti pa vam bodo stali tudi demoni iz Doom franšize. Večina orožij prihaja iz Doom 2016 igre, a dodana je tudi plazmatska puška iz Eternal kampanje.

Modifikacija je zaenkrat samo v demo stanju, razvijalec pa jo že ponuja za prenos v Steam Workshopu. Za igranje boste seveda potrebovali originalno igro Serious Sam, avtor pa pravi, da bo še delal na modifikaciji in da bo v njo vnesel zadeve, ki se morda zdijo nemogoče za ta pogon.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime