Slovenska igralka Inja Zalta obtičala v ZDA in sedaj prosi oboževalce za drobiž

Vam ime Inja Zalta pove karkoli? Verjetno ne, a punca je bila njega dni na našem domačem ozemlju precej popularna. Igrala je namreč glavno vlogo v seriji Usodno vino, v kateri je prevzela vlogo Nine Dolinar – vinarke, ki se ni pustila poteptati in je bila sposobna napasti vsak izziv.

Inja je od konca serije leta 2017 šla v ZDA, saj je bila mnenja, da je postala igralka visokega kalibra, ki bi si svoj kruh lahko služila tudi v Hollywoodu. Od takrat vse tiho je bilo in slovenska javnost je bila mnenja, da punca verjetno nastopa v kakšnih tretjerazrednih vlogah v filmih, za katere ni nihče slišal. To bi bila škoda – kakor je bilo Usodno vino klišejska serija, Inja niti ni bila tako napačna, še posebej glede na to, da je bila to njena prva vlogo. Potencial, ki bi ga bilo vredno razviti.

Inja Zalta (desno) na snemanju serije Usodno vino.

A očitno ni tako. Inja je danes presenetila vse svoje sledilce na Instagramu, ki jih je v času pisanja nekaj čez 54k, in spočela presenetljiv video. Vidno vznemirjena igralka je obtičala v Los Angelesu in sedaj nima očitno niti za kruh, kaj šele za streho nad glavo. Zato se je odločila svoje sledilce zaprositi za vsaj nekaj drobiža, da si lahko vsaj kupi kavo in morebiti kakšen kozarček rakije.

Celoten video je tako bizaren, da se človek vpraša, ali je vse skupaj morda samo zafrkancija. Če je, potem Inja prekleto dobro igra, saj ji gre zadrževanje solz pred kamero odlično od rok.

Inja pravi, da ne more domov in ni jasno ali s tem misli na karanteno ali pa na visoke stroške letalske karte. Zakaj za pomoč ne zaprosi svojih staršev ali prijateljev je hudo čudno. Jaz nisem bogataš in si ne drgnem ramena s kakim Čeferinom, a če bi nekje obtičal, bi že nekako zbral tiste zlatnike za eno karto domov in kasneje odplačal stroške.

Vendar morda Inja želi še naprej loviti svoje Hollywoodske sanje in zato bo pač potrebno zavihati rokave. V ZDA natakarje potrebujejo povsod, lahko se tudi preizkusi v pomivanju posode. Lokali so resda zdaj zaprti, anekako težko verjamem, da tako lušna punca ne bi mogla dobiti dela, ki bi poskrbel vsaj za osnovne potrebščine. Opcij je zagotovo veliko, vendar se je Inja odločila raje za Paypal donacije.

Zanimivo je, da je Inja tudi soustanoviteljica podjetja Oto Body, ki proizvaja neko napravo za masiranje OTO the Massager. Zadeva spominja na nekaj, s čimer bi stepel smetano, ampak v 2020 je dovolj, da nekemu izdelku stisneš ljubko ime in že se bo prodajalo. No, za ta stepalec to ne drži. Inja se je očitno v to biznis prakso podala z nekom, ki nima pojma, kaj dela. Nace Panić je (bilo?) ime njenega izvoljenca in temu se je zdelo pod About Us sekcijo strani spisati cel blog prispevek, namesto da bi napisal, kaj je to podjetje in kaj ponujajo.

“I just made a huge mistake”.

Zadeva je očitno neslavno propadla in da je nekaj šlo narobe vidite lahko tudi na zgornji sliki, kjer ima Inja izraz: “Pravkar sem naredila veliko napako.” Seveda je propadanje podjetja samo ugibanje, a če bi šlo podjetju dobro, potem prej objavljenega Instagram posnetka ne bi bilo.

V glavnem, hecanje iz človeške stiske ni kul. Inji lahko namenite evre na njen Paypal, lahko pa ji tudi nakažete kak zlatnik na TRR: SI56 0765 1473 5666 980.

Upamo, da se punca pobere iz tal, saj dejansko ima nekaj talenta za igranje in bi bila velika škoda, če je ne bi več videli na televiziji. Osebno bi ji predlagal morda preizkus streamerske kariere? Bazo sledilcev ima dovolj široko, da bi zagotovo kdo gledal njen Twitch kanal in ji stisnil kakšno večjo donacijo.

30 € za kuhinjski pripomoček se zdi morda veliko, a zadeva ima tudi aplikacijo. Splača se! /s

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

3 KOMENTARJI

  1. Najprej se mi je članek zdel ok, potem pa ko sem prihajal do konca pa je začel postajat čedalje bolj pristranski.

    “zavihati rokave”, kdo pravi, da jih ni? “natakarje potrebujejo povsod”, kako, če je sedaj korona in je vse zaprt? “preizkusi v pomivanju posode” kje je garancija, da jo bo kdo zaposlu? Npr. v sloveniji hočejo za pomivalce le stare babnce, ki bodo tiho delale na črno, zato, da ne prijavijo svojih delodajalcev. Tut če hočeš delat te sploh ne zaposlijo. Twitch kariera? Ne bo šla v to, če v tem ne uživa in bi jo povozile mule, ki to opravljajo 100x bolje. Pol je tu še problem z zakonodajo, a ma vse papirje za delo v ZDA? Logično ima ambicije in bo pri tem vztrajala.

    Potem poniževanje njenega podjetja in padec nivoja na osebno raven, da je to podjetje zanič in, da nimata pojma kako vodit podjetje in primerjanje produkta s stepalcem smetane. Kaj je s podjetjem sedaj ne vem, ampak v primeru, da ni več s svojim tipom sklepam, da nima ona od podjetja nič. Glede na to, da spletna stran deluje, sklepam, da podjetje še zmeraj laufa.

    Nism vedu, da je hop.si ratal “rumeni tisk” in da sedaj komentirajo življenje slavnih (iz ne gamerske scene). Izgleda, kot, da jo zagovarjam, sploh slučajno ne! Kriva je, ker si ni naredila dovoljšnje zaloge preden je šla v to. Ampak se mi zdi pa neumno, da se tako neprofesionalno lotite prispevka. Najprej je bil ful zanimiv, pol ste šli “ful retard” in ste se norca delal, pol pa da bi opral se krivde sedaj pozivate, da prispevamo.

    Stvari niso črno bele in vprašanje kaj je blo vmes, tko, da bi komot lahko bolj objektivno napisal prispevek.

  2. Veselko, diklina je pokvarjena, zato je sorodniki ne povohajo … hodila je z vzvišeno glavo mimo sorodnikov, jih imela za manjše … zdaj pa je ona tista najmanjša. 🙂 Za vsakega raste palica z dvema koncema 😉

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime