Resident Evil 3 Remake demo je star par dni in že se je pojavil prvi nagi mod

Resident Evil 2 Remake je bila kvalitetna igra, za katero je skupnost začela tudi ustvarjati različne modifikacije. Med najbolj znanimi je zagotovo tista, ki je grozljivega mutanta Mr. X-a zamenjala z Lokomotivčkom Tomažem.

Igralci bodo očitno iste zadeve ustvarjali tudi za Resident Evil 3 Remake. Res je, da zaenkrat ni še nihče zamenjal tokratnega mutanta Nemesisa s kakšno bolj prisrčno pojavo, a dobili smo že prvi nagi mod za nedavno izdani demo. Modifikacija, izvirno poimenovana “Naked Jill” našo glavno junakinjo Jill Valentine sleče do golega in ubožica se mora zoperstaviti zombijevski nevarnosti samo s pištolo in nago zadnjico.

Impresivno je, kako hitro se je pojavila ta modifikacija, saj je demo star komaj 2 dni. Predvidevamo, da bomo lahko slečeno junakinjo gledali tudi v polni igri, saj bi morala modifikacija delovati tudi v finalni različici.

Mod si lahko prenesete na Nexus strani in bo dobra popestritev, preden izide polna igra, ki je za zdaj napovedana za 3. april.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!