Valve pripravlja novo izdajo igre Artifact

Se spomnite igre s kartami Artifact? Igra je stara samo dve leti in kljub temu, da jo je izdal priznani razvijalec Valve, je naslov tako pogrnil, da je praktično izginil iz sveta igričarstva. Danes se ga ne spomni nihče več, Valve nad njim pa še ni dvignil roke.

Veliki šef Gabe Newell je v nedavnem intervjuju priznal, da je bil presenečen nad negativnim odzivom publike. Mislili so, da imajo v rokah močan produkt in propad Artifacta je označil za “zanimiv neuspeh.”

Gabe je povedal, da morajo sedaj videti, če so se od tega neuspeha kaj naučili. Razvijalec je začel delo na velikih spremembah in interno naj bi se nova različica imenovala kar Artifact 2, saj bo špil tako predelan, da bo praktično neprepoznaven od izvirnika.

Kdaj bo “predelava” izšla še ni znano, je pa uradni Twitter račun po dolgem času izdal novo objavo. V njej se je razvojna ekipa zahvalila vsem igralcem in napovedala velike spremembe, po tem, ko izide igra Half-Life: Alyx – to se bo zgodilo že jutri, 23. marca.

Zanimivo je, kako Valve lahko neuspeh igre označi kot eksperiment, medtem ko bi za kakšen manjši studio pomenilo propad razvijalca. A vsakodnevni milijoni od Steama omogočijo razvijalcu, da se tudi malce poigra z različnimi igrami in na njih dela preizkuse.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime