3D Realms dela na predelavi igre SiN

SiN je verjetno igra, za katero mlajši bralci zagotovo še niste slišali. To niti ni presenetljivo, saj ta prvoosebna streljačina že dolgo miruje pod zemljo in tudi ko je bila aktualna, nikoli ni bila v centru pozornosti. Prvi del je izšel leta 1998, a ga je takrat povsem zasenčil Half-Life. Leta 2006 smo dobili nadaljevanje v obliki SiN Episodes, a spet se je takrat pojavil Half-Life 2, ki je spet popolnoma zavladal na vidiku prodaje in popularnosti.

Na začetku letošnjega leta si je pravice do imena priboril razvijalec Nightdive Studios in ni trajalo dolgo, da smo na Steamu pridobili malce prenovljeno verzijo Gold, ki je bila optimizirana za delovanje na sodobnih sistemih.

Nightdive pa ima načrte tudi za prihodnost. To je včeraj razglasil Frederik Schreiber, ki je podpredsednik založniške hiše 3D Realms. Na Twitterju je najavil predelavo SiN franšize, ki naj bi izšla konec tega leta ali pa na začetku naslednjega. Prav tako je na Twitterju 3D Realms prikazal slike nekaterih preklicanih projektov z začetka tisočletja kot so Motherflakker, Tecnho Cop, Rad Rodgers 2, Bombshell in SiN 2, ki je bil v razvoju leta 2003.

3D Realms je tudi oznanil, da je bil odziv na preklicani projekt Motherflakker ogromen in da se zna naslov vrniti v razvoj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime