Dolgčas? Udeleži se naše serije ONLINE turnirjev Lockdown!

Nekaj dni nazaj smo objavili serijo turnirjev Lockdown, ki bo poskušala malce razbiti monotonost bivanja med štirimi stenami, ki je danes zadela vsakega državljana naše preljube državice. Občinstvo je lahko glasovalo za svoje priljubljene naslove in zmagovalna igra bi na koncu postala tista, iz katere bi izpeljali turnir.

Odziv je bil ogromen in na koncu so bili rezultati precej izenačeni. Zato smo odločili, da izpeljemo turnir iz skorajda vseh naslovov, tako da bodo na koncu zadovoljni vsi, zraven pa bomo podelili še za 1231 € materialnih nagrad.

Prvo tekmovanje bo izpeljano v igri GTA 5, pri njem pa nam bo pomagalo društvo SloCity RP, ki drži največji strežnik v Sloveniji za takšno igranje. Kako točno bo potekalo tekmovanje, se lahko pregledate v spodnjemu posnetku.

Nekaj dni kasneje, 28.3., bo na vrsti ekipni spopad v igri Rainbow Six: Siege. Igralci se bodo spopadli v načinu 5v5, za prijavo in igranje pa kliknite na naslednjo povezavo.

Dan kasneje, 29.3., sledi streljanje v najnovejši igri na celotnem seznamu. Seveda govorim o Call of Duty Warzone, ki je bila mimogrede najbolj glasovana igra. Igralo se bo v načinu 3v3 Warzone, več informacij pa lahko najdete tule.

Sledi malce pavze, nato pa se bomo 1.4. preizkusili v volaniziranju igre Assetto Corsa Competizione. Dirkači za prijavo in pravila obiščite sledečo povezavo.

2.4. je končno dan za Fortnite, ki v Sloveniji še vedno drži veliko igralcev. Ta ima trenutno že 32 prijavljenih ekip, tako da pohitite s prijavo, preden ne zmanjka prostih mest. Igranje bo mogoče samo na PC-ju, saj se bo potrebno povezati s programom Mayhem, ki za zdaj drugih platform ne podpira.

Za zaključek bomo postregli z dvema legendama. 4.4. bo izveden turnir iz igre Counter-Strike: Global Offensive, kjer se bo igralo 5v5 – prijava vas čaka tule. 5.4. pa se bo zabava zaključila s tekmovanjem iz igre League of Legends. Tekmovalo se bo na EU West, vse informacije pa vas čakajo tule.

Udeležba in tekmovanje je povsem brezplačno, tako da za sodelovanje ne potrebujete drugega kot dobro voljo in uigrano ekipo. Vse informacije glede vseh iger lahko najdete na naši uradni strani.

Pri organizaciji je ogromno pripomoglo društvo StageOne gaming bara, zahvaljujemo pa se tudi partnerjem UVI Chair, Crucial in Logitech.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Mount and Blade 2: Bannerlord že podira nore prodajne in igralne številke

Igra Mount and Blade 2: Bannerlord je bila dolgo, dolgo časa v aktivnem razvoju. Izvirnik je bil resda kultna klasika, a od...

Neverjetna udeležba prvega slovenskega Call of Duty Warzone turnirja

Call of Duty Warzone je bila najmlajša izmed peščice iger naše serije turnirjev Lockdown. A to ji ni šlo v minus, saj...

Znane ekipe NA LCS končnice – po 4 zaporednih naslovih Team Liquid končal šele na 9. mestu

Kljub vsem težavam s koronavirusom je je liga LCS končno prilezla do končne razvrstitve in tako smo dobili pare za igranje v...

Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered dobil prvi napovednik – izid že danes?

Že nekaj časa nazaj so se začele pojavljati govorice, da bo založnik Activision predelal Call of Duty Modern Warfare 2. To niti...

Mario bo kmalu praznoval 35 let in Nintendo bo za njegovo praznovanje pripravil nekaj večjih presenečenj

Vsak med nami se spomni tiste svoje prve igre, ki jih je popolnoma spodnesla in jim igričarstvo priljubila do te mere, da...

Povezane novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!