Imate preveč prostega časa? Unity ponuja tri mesece brezplačnih inštrukcij za ustvarjanje iger

Tisti, ki vam je med trenutno med karanteno močno dolgčas, imate za preživljanje prostega časa dve opciji. Ena od teh je, da se udeležite naše serije turnirjev Lockdown in malce razgibate svoje tekmovalne sposobnosti ter si prislužite lepe nagrade.

Druga možnost pa je, da končno sledite svojim sanjam in nekaj naredite v tej smeri. Če je vaša velika želja ustvarjanje videoiger, potem imate srečo. Pogon Unity je namreč v času te krize odklenil svoj program Learn Premium in tako bo 3 mesece nudil brezplačne inštrukcije vsakemu, ki bi se rad naučil ustvarjanja iger v njihovem pogonu Unity.

Inštrukcije so primerne za popolne začetnike in tudi za tiste, ki imajo malce več znanja. Pot učenja vas bo popeljala skozi vse pasti, na katere naleti novopečeni razvijalec in na koncu boste ustvarili čisto svojo igro – takšno s hrošči in z vsem, kar se pričakuje od takšnega projekta! V pogonu Unity je bilo spočetih ogromno odličnih naslovov kot sta denimo Ori and the Blind Forest, Pillars of Eternity, v njem pa je bil narejen tudi prihajajoči Wasteland 2.

Za sodelovanje si prenesite program ter si ustvarite račun na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime