Ubisoft podarja igro Child of Light

Je morda vaša knjižnica z igrami povsem opustošena, a nimate zlatnikov, da bi si kupili nov naslov? Bodite brez skrbi, saj imamo za vas novo brezplačno igro, ki jo tokrat podarja založnik Ubisoft.

Ta se je namreč odločil, da vse igralce razveselil z novo brezplačno ponudbo v obliki igre Child of Light.

Gre za simpatični naslov, ki je nekakšna mešanica poteznega RPG-ja in platformščine. Nadzorujete princeso, ki se preseli v mitični svet Lemurie. Dekle se želi vrniti domov, a morda pred tem na nočno nebo povrniti nebeška telesa kot so sonce, luna in zvezde. Naloga ne bo lahka in zato bo morala zbrati druščino in se z njo podati skozi različne prepreke, na koncu pa jo čaka Kraljica noči – Umbra.

Child of Light je izšel leta 2014 in požel zelo visoke ocene kritikov. Igra vsebuje zanimivo grafično podobo in čeprav našo glavno junakinjo nazdorujemo od strani, to ne pomeni, da vas ne čaka zanimiv boj in dobra zgodba.

Igro si lahko aktivirate na uradni spletni strani, vse kar potrebujete je ustvarjen Uplay račun. Če boste igro prenesli v svojo knjižnico do 28. marca, jo boste lahko obdržali za vedno.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime