Gwent: The Witcher Card Game sedaj na voljo tudi za Android telefone

Gwent: The Witcher Card Game je že oktobra lani prispel na mobilne telefone, a to je veljalo samo za Apple uporabnike. Razvijalec CDPR si je vzel kar dolgo časa za predelavo na Androidu in ta je nedavno končno izšla.

Gwent je drugače že precej stara igra. Originalno je igra izšla za PC leta 2016 in takrat se je zdelo, da zna zaradi popularnosti igre The Witcher 3 speljati krono digitalne kvartopirske igre šampionu Hearthstone. To se žal ni zgodilo in Gwent od takrat ni imel lahke poti. Razvijalec se nikakor ni mogel odločiti v katero smer bi zapeljal igro, zgodilo se je več predelav igralnih sistemov in igričarska baza se je krčila.

Gwent tako še danes ni neka hudo popularna reč in CDPR se je odločil, da igre ne bo več podpiral na konzolah PlayStation 4 in Xbox One, saj bo raje svoje napore vložil v bolj popularni PC in mobilni verziji. Morda bo k dvigu popularnosti prispevala tudi Witcher serija, ki je dvignila prodajo knjig in tudi Witcher iger.

Za igranje na telefonu boste potrebovali 1.5 GB pomnilnika, čez 2 GB prostora ter Android sistem, ki je vsaj verzije 7.0. Če imate že ustvarjen račun na GOG trgovini, lahko svoj napredek prenesete tudi v mobilno verzijo, podprto pa je tudi navzkrižno igranje med PC in mobilnimi igralci.

Za svojo kopijo se odpravite na naslednjo povezavo, špil pa je za igranje seveda popolnoma brezplačen.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime