Influencer, ki je zaradi “koronavirus izziva” polizal javni WC, sedaj v bolnici zaradi okužbe s koronavirusom

“I Don’t Know What I Expected” slika je precej stara, a hudo primerna za tale članek, zaradi katerega sem dobil instantni glavobol.

Če morda še ne veste, se je med mladino razširil Coronavirus Challenge, ki ga je očitno začela punčara z imenom Ava Louise. Punca ima na TikToku preko 33k sledilcev in nekaj dni nazaj je prišla na briljantno idejo tega izziva. Zato se je posnela, kako na letalu v stranišču poliže sedalo WC školjke in s tem je sprožila val posnemanja pri drugih.

Med njimi se je znašel tudi 21-letni influencer Larz, ki se je odpravil na javni WC in tega pridno prelizal. Vse za internetne točke in sledilce, kajne?

Žal pa je tega vplivnika doletela roka karme, saj se je samo dva dni kasneje oglasil na Twitterju, kjer je javnost obvestil, da je poleg bakterij v svoj sistem prejel še koronavirus in da se se trenutno nahaja v bolnišnici. Njegov Twitter račun, z zanimivim imenom GayShawnMendes, je bil izbrisan, a Larz je še prisoten na Instagramu, kjer drži okoli 29k sledilcev.

View this post on Instagram

I got diagnosed with Coronavirus 😥

A post shared by LARZ (@larz) on

Javnost je seveda nad njegovim obnašanjem ogorčena, še posebej so jezni Američani. Tam je koronavirus šele dobro začel svojo pot uničenja – okuženih je že preko 55.000 oseb (realna številka je verjetno precej, precej višja), umrlo pa je že 800 ljudi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime