Cities: Skylines je do ponedeljka brezplačen za igranje

Ta vikend vam ne bo dolgčas, pa čeprav boste prisiljeni biti zaprti med štiri stene svoje sobe. Razvijalec Collosal Order se je namreč odločil svojo igro Cities: Skylines do ponedeljka zastonj ponuditi vsakemu uporabniku Steama.

Igra je kot naročena za vse tiste nadobudne arhitekte, ki med spanjem ustvarjajo načrte mest in zraven še planirajo, kako bodo postavili industrijo, da jim celo mesto ne potone v brezno kriminala in brezdelja.

Čeprav je igra danes stara že 5 let, avtorji pridno skrbijo za nove posodobitve in DLC-je. Teh je cel kup in če bi si v košarico želeli prenesti prav vso do sedaj izdano vsebino, bi strošek presegel 100 €.

Z igro se lahko brezplačno pozabavate čez vikend, na sledeči povezavi preprosto kliknite Play Game in špil se vam bo aktiviral v knjižnici. Igra bo med tem časom tudi močno znižana – osnovna inačica je posekala svojo ceno za 80 % na 5,59 €, Deluxe verzija pa za 75 % na 9,24 €.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!