Fallout 76 Wastelanders posodobitev bo malce zamudila

Bethesda že nekaj časa pripravlja največjo posodobitev za igro Fallout 76, ki naj bi ta naslov potegnila ven iz brezna slabih kritik in ime Fallout zopet dvignila med zvezde.

Wastelanders popravek bo brezplačen za vse imetnike originalne igre in bo v postapokaliptično puščavo pripeljala nekaj življenja. V igri se bodo tako prvič pojavili živeči osebki, mnogi med njimi pa bodo za naše junake imeli raznovrstne naloge, ki bodo segale dlje do dolgočasnega zbiranja steklenic. Prisotni bodo celo dialogi, ki bodo vplivali na nadaljnji razplet dogodkov ter zanimive frakcije.

Skoraj klasični Fallout torej in zato ni težko verjeti, da so oboževalci težko pričakovali 7. april, ko se naj bi posodobitev končno pojavila na strežnikih. Žal bodo morali pristaši serije še malce potrpeti.

Bethesda je včeraj na Twitterju razložila, da je trenutna situacija z novim koronavirusom vplivala tudi nanje. Njihovi zaposleni delajo sedaj od doma, kar je razumljivo manj efektivno kot prej in zato bo tudi Wastelanders posodobitev malce zamudila. K sreči ne za preveč, saj je novi datum izida sedaj zakoličen za 14. april.

Skladno s tem je zamaknjen tudi izid na Steamu, ki bo sedaj napočil ob istem datumu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime