Fallout 76 Wastelanders posodobitev bo malce zamudila

Bethesda že nekaj časa pripravlja največjo posodobitev za igro Fallout 76, ki naj bi ta naslov potegnila ven iz brezna slabih kritik in ime Fallout zopet dvignila med zvezde.

Wastelanders popravek bo brezplačen za vse imetnike originalne igre in bo v postapokaliptično puščavo pripeljala nekaj življenja. V igri se bodo tako prvič pojavili živeči osebki, mnogi med njimi pa bodo za naše junake imeli raznovrstne naloge, ki bodo segale dlje do dolgočasnega zbiranja steklenic. Prisotni bodo celo dialogi, ki bodo vplivali na nadaljnji razplet dogodkov ter zanimive frakcije.

Skoraj klasični Fallout torej in zato ni težko verjeti, da so oboževalci težko pričakovali 7. april, ko se naj bi posodobitev končno pojavila na strežnikih. Žal bodo morali pristaši serije še malce potrpeti.

Bethesda je včeraj na Twitterju razložila, da je trenutna situacija z novim koronavirusom vplivala tudi nanje. Njihovi zaposleni delajo sedaj od doma, kar je razumljivo manj efektivno kot prej in zato bo tudi Wastelanders posodobitev malce zamudila. K sreči ne za preveč, saj je novi datum izida sedaj zakoličen za 14. april.

Skladno s tem je zamaknjen tudi izid na Steamu, ki bo sedaj napočil ob istem datumu.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Zdaj lahko igrate prve štiri misije iz Warcrafta 2 v pogonu Warcrafta 3 Reforged

Warcraft 2: Tides of Darkness je izšel leta 1995, kar pomeni, da je prestar celo za zame, saj sem svojo pot s...

Indiana Jones 5 naj bi konstantno prelagal izid zaradi težav s scenarijem

Minilo je že 12 let odkar je izšel zadnji Indiana Jones film, imenovan The Kingdom of the Crystal School, a še danes...

Smo res dobili prve slike igre Starfield?

Razvijalec Bethesda, znan po svojih Elder Scrolls in Fallout igrah, se je po 25 letih odločil izdelati en povsem originalen naslov. To...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!