Rekordna udeležba našega GTA 5 turnirja Lockdown!

Dva dni nazaj se je na največjem slovenskem FiveM strežniku za igro GTA 5, SloCity RP, odvil prvi dogodke iz serije turnirjev Lockdown. Pričakovali smo kar nekaj igralcev, a odziv je bil fenomenalen in če bo šlo tako naprej, bodo vsi naši naslednji turnirji podirali rekorde slovenske scene.

Dogodka se je udeležilo 100 igralcev, od tega jih je 55 aktivno sodelovalo, ostali pa so imeli možnost navijati za njihove favorite. S tem magičnim številom 100 smo tudi podrli rekord v številu igralcev na slovenski FiveM sceni!

Tekmovalci so se pomerili v dirkanju z vodnimi skuterji in vse dirke so bile zelo napete, saj se praktično do cilja ni vedelo, kdo bo na koncu zmagovalno prečkal ciljno črto. Poročamo lahko, da je bil vsem sodelujočim dogodek več kot očitno všeč. Prisotni so imeli možnost kupiti prigrizke in pijačo, saj je bil tam prisoten tudi bar pod vodstvom uDumba. Tudi za varnost je bilo poskrbljeno s strokovnim in profesionalnim delom policije SloCitija pod vodstvom direktorja Appla. Ne smemo še pozabiti omeniti reševalcev pod vodstvom Buggija in 24mana, saj so bili tudi oni zvezde večera in reševali so nekaj hujših ter lažjih poškodb med napetim tekmovanjem.

Zmagovalci, ki so se težko prebili do vrha, so res vrhunski vozniki in krotilci vodnih skuterjev. Na koncu smo dobili zadnja tri finalna in od sedaj naprej spoštovana imena:

1. mesto: Beary – ki si je priboril prvo mesto in z tem dokazal da je najboljši krotilec vodnih skuterjev v SloCitiju

2. mesto: Šumar, ki si je priboril drugo mesto z najbolj taktičnim dirkanjem.

3. mesto: uDumb, ki si je priboril tretje mesto z najbolj agresivnim volaniziranjem

Spodaj prilagamo še nekaj misli osebja, ki nadzoruje najbolj popularen strežnik za GTA 5 v Sloveniji:

Ko smo imeli strežnik s 64 igralnimi mesti, smo misli da so meje in rekordi na slovenski FiveM sceni že postavljeni. Ko pa smo stopili k sodelovanju z UVIGear oz. Hopsi skupnostjo, pa smo videli da lahko dosežemo še veliko več, zato smo tudi strežnik nadgradili na 128 in ga nadgradili na boljšo strojno opremo, da lahko tudi dosežemo najboljšo optimizacijo, kar omogoči igranje brez zatikanja. Zahvaljujemo se vsem, ki ste kakorkoli pripomogli ali sodelovali na dogodku!

Naša serija turnirjev je tako odlično štartala, pot pa gre lahko samo še navzgor. Že jutri nas čaka turnir iz igre Rainbow Six Siege, ki ima trenutno že rekordnih 43 prijavljenih ekip, samo še danes pa se lahko prijavite za tekmovanje.

Več o turnirjih Lockdown si lahko preberete na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

AMD pokazal nove grafične kartice – RX 6800 XT in RX 6900 XT naj bi premagale NVIDIA ponudbo

Podjetje AMD je včeraj končno razkrilo svojo naslednjo generacijo grafičnih kartic in pred oči javnosti so postavili trojico izdelkov: RX 6800, RX...

Cyberpunk 2077 je za PC končan, razlog za zamudo sta konzoli PlayStation 4 in Xbox One

Včeraj so internet pretresale solze igralce, saj je kot strela z jasnega udarila novica, da je težko pričakovani Cyberpunk 2077 znova doživel...

South Park ustvarjalca zagnala novo YouTube satirično serijo Sassy Justice

Ko sem dolgo nazaj spisal svoje vtise o South Park seriji, sem se med drugim pritožil, da sta njena originalna kreatorja več...

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!