XCOM, Borderlands in Bioshock igre se bodo preselile na Nintendo Switch konzolo

Nintendo je včeraj malce presenetil svoje oboževalce in prikazal Direct Mini konferenco. Nintendo takšne konference predčasno napove in gledalci se jih preko spleta udeležijo v velikem številu. Tokrat so se odločili svoje sledilce malce presenetiti in Mini Direct se je vzel kar iz nikjer.

Kakšnih večjih presenečenj niso najavili, a vseeno boste veseli tisti, ki si želite v prenosni obliki igrati popularne franšize, ki pa so danes že nekaj stare. To ne pomeni, da niso kvalitetne, a zaželeli bi si predelave kakšnega novejšega naslova.

Kakorkoli že, založnik 2K bo na Switch pripeljal svojo celotno Bioshock kolekcijo. V to štejemo igre Bioshock Remastered, Bioshock 2 Remastered in Bioshock Infinite: The Collection.

Na Nintendo Switch prihajajo tudi popularne Borderlands igre in to v obliki paketa Borderlands Legendary Collection. Ta vsebuje Borderlands, Borderlands 2 in Borderlands: The Pre-Sequel. Žal tretji del manjka, saj verjetno še ni dovolj optimiziran za šibko elektronsko drobovje Switch konzole.

Poskrbljeno bo tudi za stratege, saj bo predelavo doživel tudi drugi del serije XCOM. XCOM 2 Collection bo vseboval osnovno igro, razširitev War of the Chosen ter kup manjših DLC-jev.

Vswe te igre se bodo na Nintendo Switch konzoli pojavile 29. maja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime