Mount & Blade 2: Bannerlord bo izšel dan prej

Ne bi bili presenečeni, če bi ob vseh prestavitvah, ki zadnje čase prežijo na igričarsko industrijo, prejeli tudi zamaknjen izid težko pričakovane igre Mount & Blade 2: Bannerlord.

Razvijalec Taleworlds je zaradi nevarnosti novega koronavirusa že nekaj časa nazaj prestavil na delo od doma, a to ni vplivalo na razvoj igre. Še več, pred kratkim so sporočili, da bodo zaradi zahtev navdušene publike igro splavili celo en dan prej.

Namesto 31. boste lahko sedaj igro zagnali že 30. marca. Z dobrimi novicami pa še niso zaključili.

Zavedajo se, da je trenutna finančna situacija malce uboga, zato bo prva dva tedna od izida igra znižana za 10 % . Poleg tega bodo vsi igralci, ki si že lastijo predhodno igro, deležni še dodatnega 10 % popusta.

Zavedati se morate, da bo Bannerlord najprej izšel v Early Access načinu, tako da se pripravite na vrsto hroščev. Razvijalec pravi, da bodo igralci lahko izkusili kampanjo ter si pripravili svoje scenarije bitk. Vendar igra ne bo dokončana, tako da bo manjkalo kar nekaj funkcij, ki jih bo razvijalec dodal naknadno.

Mount & Blade 2: Bannerlord si boste lahko privoščili na Steamu, izid pa je zdaj res že tik pred vrati.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!