Na Half-Life: Alyx monitorjih lahko gledate kar hočete

Če ste že igrali VR igro Half-Life: Alyx ali pa če ste samo gledali igranje nekoga preko YouTuba, potem ste zagotovo na začetku opazili, da naša junakinja prejme video klic, ki se nato izvrši na skupaj sestavljenih televizorjih.

No, nekateri igralci so ugotovili, da se da s temi monitorji malce poigrati. Pri brskanju med datotekami so odkrili, da v bistvu ti video klici uporabljajo samo navadne video datoteke s končnico webm. Zato se je takoj pojavilo vprašanje: bi lahko igra predvajala katerikoli video, če je le v pravem formatu?

Odgovor je navdušujoč da. To je prvi ugotovil Twitter uporabnik Nitomatta, ki je v igro vpeljal predvajanje izsečka iz The Eric Andre Show oddaje.

Enako je potem uspelo ThatAverageJoe uporabniku, ki mu je uspelo predvajati zabaven oglas za prodajo avtomobila.

Z zadevo se lahko poigrate tudi sami. Video mora biti v webm formatu in mora biti dolg okoli 50 sekund. Nato zamenjate datoteko intro_world_heist.webm (prej naredite varnostno kopijo) in že imate svojo prvo modifikacijo igre.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!