Nier Replicant bo dobil predelavo

Se spomnite igre Nier Automata? Špil je leta 2017 postal hudo popularen in veliko igralcev je takrat igro imenovalo za svojo igro leto, pa čeprav je naslov izšel šele nekje na začetku leta.

Kljub novi popularnosti imena Nier, pa se veliko ljudi ni zavedalo, da je imela Automata predhodnika. Ta se je imenoval Nier Replicant in za razliko od svojega naslednika, ta ni nikoli izšel za PC, ampak samo za konzolo PlayStation 3.

To se bo sedaj spremenilo, saj je založnik Square Enix napovedal predelavo originala v obliki skrivnostnega napovednika. Ker je ta serija precej bizarna, je tudi naslov nove verzije nekoliko poseben.

Predelava bo nosila ime NieR Replicant ver.1.22474487139… in bo vsebovala nekaj kar poštenih nadgradenj. Dobili bomo nekaj sveže vsebine in novo glasbo, prav tako se bo pojavila opcija za nov konec. Nadgradnja bo vsem govorcem prinesla zvočne vrstice in vse skupaj je videti kar pošten paket, ki ga je vredno izkusiti. Razvijalec sicer opozarja, da to ne bo popolna predelava ampak bolj prenova na novejšo verzijo, kar navsezadnje pove že sam naslov.

Nier Automata in Replicant si sicer delita skupno vesolje, a dogodki iz zgodbe se ne povezujejo preveč. Replicant ima precej temačno zgodbo, ki govori o dečku, ki želi pozdraviti bolezen svoje mlajše sestre, dogodki pa se nato močno zapletejo, kar je seveda tudi navada pri vseh jRPG izkušnjah.

Na žalost ni ne duha, ne sluha o datumu izida, a mi smo samo veseli, da bodo PC igralci lahko izkusili celotno Nier zgodbo, kot se tudi spodobi.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!