Nier Replicant bo dobil predelavo

Se spomnite igre Nier Automata? Špil je leta 2017 postal hudo popularen in veliko igralcev je takrat igro imenovalo za svojo igro leto, pa čeprav je naslov izšel šele nekje na začetku leta.

Kljub novi popularnosti imena Nier, pa se veliko ljudi ni zavedalo, da je imela Automata predhodnika. Ta se je imenoval Nier Replicant in za razliko od svojega naslednika, ta ni nikoli izšel za PC, ampak samo za konzolo PlayStation 3.

To se bo sedaj spremenilo, saj je založnik Square Enix napovedal predelavo originala v obliki skrivnostnega napovednika. Ker je ta serija precej bizarna, je tudi naslov nove verzije nekoliko poseben.

Predelava bo nosila ime NieR Replicant ver.1.22474487139… in bo vsebovala nekaj kar poštenih nadgradenj. Dobili bomo nekaj sveže vsebine in novo glasbo, prav tako se bo pojavila opcija za nov konec. Nadgradnja bo vsem govorcem prinesla zvočne vrstice in vse skupaj je videti kar pošten paket, ki ga je vredno izkusiti. Razvijalec sicer opozarja, da to ne bo popolna predelava ampak bolj prenova na novejšo verzijo, kar navsezadnje pove že sam naslov.

Nier Automata in Replicant si sicer delita skupno vesolje, a dogodki iz zgodbe se ne povezujejo preveč. Replicant ima precej temačno zgodbo, ki govori o dečku, ki želi pozdraviti bolezen svoje mlajše sestre, dogodki pa se nato močno zapletejo, kar je seveda tudi navada pri vseh jRPG izkušnjah.

Na žalost ni ne duha, ne sluha o datumu izida, a mi smo samo veseli, da bodo PC igralci lahko izkusili celotno Nier zgodbo, kot se tudi spodobi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime