Potres ni Hrvatom preprečil pridnega dela na njihovi igri SCUM

O igri SCUM nismo že dolgo pisali, pa čeprav je ta izdelek naših južnih sosedov ob svojem izidu navdušil vse igralce. Reddit teme so se šibile pod novimi posnetki te unikatne preživetvene igre, igrali pa so jo tudi vsi večji streamerji.

Žal je špil izšel najprej v Early Access načinu, kar je pomenilo, da mu je manjkalo kar veliko vsebine, hrošči in sesuvanje strežnikov pa je bil redni dnevni dogodek. SCUM je tako počasi utonil v pozabo, a to ne pomeni, da je razvijalec Gamepires na njem prenehal delati.

Še več, delo so pospešili in nove posodobitve so redno pritekale tudi v tem mesecu. A skupnost je postala malce zaskrbljena, saj je Hrvaška pred kratkim zabeležila svoj najhujši potres v zadnjih 140-ih letih. Premetavanje omar je bilo tako silovito, da smo ga čutili tudi pri nas in Zagreb je doživel kar precej škode.

To je potrdil tudi razvijalec, ki ima svoje pisarne prav v glavnem mestu Hrvaške. V svojem spletnem dnevniku so zapisali, da so vsi na varnem, a da je veliko prebivalcev izgubilo svoje domove in da še zdaj niso popravili uničene infrastrukture. Na Steamu so prikazane tudi nekatere slike in vidimo lahko kup prevrnjenih monitorjev ter omar, a očitno to ni vplivalo na njihov razvojni proces.

Pred kratkim so izdali novo posodobitev, ki je dodala kup novosti kot je mini igra za razorožitev postavljenih bomb ter nov šivalni stroj. Spočeli so tudi novo epizodo Scumcasta, ki si jo lahko ogledate spodaj.

SCUM je trenutno na Steamu znižan za 33 % in si ga lahko pridobite za vsega 16,47 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime