Potres ni Hrvatom preprečil pridnega dela na njihovi igri SCUM

O igri SCUM nismo že dolgo pisali, pa čeprav je ta izdelek naših južnih sosedov ob svojem izidu navdušil vse igralce. Reddit teme so se šibile pod novimi posnetki te unikatne preživetvene igre, igrali pa so jo tudi vsi večji streamerji.

Žal je špil izšel najprej v Early Access načinu, kar je pomenilo, da mu je manjkalo kar veliko vsebine, hrošči in sesuvanje strežnikov pa je bil redni dnevni dogodek. SCUM je tako počasi utonil v pozabo, a to ne pomeni, da je razvijalec Gamepires na njem prenehal delati.

Še več, delo so pospešili in nove posodobitve so redno pritekale tudi v tem mesecu. A skupnost je postala malce zaskrbljena, saj je Hrvaška pred kratkim zabeležila svoj najhujši potres v zadnjih 140-ih letih. Premetavanje omar je bilo tako silovito, da smo ga čutili tudi pri nas in Zagreb je doživel kar precej škode.

To je potrdil tudi razvijalec, ki ima svoje pisarne prav v glavnem mestu Hrvaške. V svojem spletnem dnevniku so zapisali, da so vsi na varnem, a da je veliko prebivalcev izgubilo svoje domove in da še zdaj niso popravili uničene infrastrukture. Na Steamu so prikazane tudi nekatere slike in vidimo lahko kup prevrnjenih monitorjev ter omar, a očitno to ni vplivalo na njihov razvojni proces.

Pred kratkim so izdali novo posodobitev, ki je dodala kup novosti kot je mini igra za razorožitev postavljenih bomb ter nov šivalni stroj. Spočeli so tudi novo epizodo Scumcasta, ki si jo lahko ogledate spodaj.

SCUM je trenutno na Steamu znižan za 33 % in si ga lahko pridobite za vsega 16,47 €.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!