Neverjetna udeležba prvega slovenskega Call of Duty Warzone turnirja

Call of Duty Warzone je bila najmlajša izmed peščice iger naše serije turnirjev Lockdown. A to ji ni šlo v minus, saj je trenutno najbolj oblegana nova battle royale streljačina. Igra ima solidne mehanike, poleg tega pa je povsem brezplačna za igranje. Tako smo se odločili, da 29.3. speljemo prvi turnir iz te igre in odziv je bil neverjeten.

Za tako mlado igro se je prijavilo ogromno število ekip, ki so se želele potegovati za glavno nagrado. Na koncu se je številka ustavila pri kar 60 prijavljenih ekipah. Glede na to, da se je igralo 3v3, to pomeni, da smo pridobili kar 180 igralcev, ki so žejni krvi nasprotnika želeli splezati na sam vrh slovenske Warzone scene.

Za točkovanje smo sestavili precej zanimiv sistem, kjer so se za točke upoštevale mesto na lestvici ter število ubojev. Sistem je bil precej enostaven in to je bil tudi namen, saj smo želeli imeti točkovanje, ki je hitro razumljivo in pravično do vsakega tekmovalca.

Po srditih spopadih skozi praktično cel dan smo končno dobili zmagovalca. To je na koncu postala ekipa Mutko, ki so jo sestavljali člani fliskowow, KillerSlo in ghilzy. Zmagovalci si lahko brez sramu nadenejo lovoriko najboljše Warzone ekipe v Sloveniji, dobili pa bodo tudi lepo nagrado. Čestitke gredo tudi ekipam Electric, Capital6 in Marjani za odlično odigrane igre, zahvaljujemo pa se tudi ostalim udeležencem turnirja. Polno razvrstitev tekmovalcev si lahko ogledate na uradni strani.

1. mesto – MUTKO (fliskowow, KillerSlo, ghilzy)
2. mesto – ELECTRIC (AIMBOTTHNDR, boracccccccc, Gameplo)
3. mesto – Capital6 (Mxkx, Deluxe, Xeno)
4. mesto – Marjani (Mujolo, fazemarjan, End)

Lockdown dogodkov še zdaleč ni konec. Naslednji turnir bo malce drugačen, saj se bomo preizkusili v volaniziranju igre Assetto Corsa Competizione. Zaenkrat je prijavljenih 16 ekip, čas za prijavo pa se izteče že danes!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime