Znane ekipe NA LCS končnice – po 4 zaporednih naslovih Team Liquid končal šele na 9. mestu

Kljub vsem težavam s koronavirusom je je liga LCS končno prilezla do končne razvrstitve in tako smo dobili pare za igranje v končnici.

Kot vemo se v zaključni del uvrsti 6 najboljših ekip in na čelo njih je pristala ekipa Cloud9. Z rezultatom 17 zmag in 1 poraz so izenačili rekord LCS lige. Na drugo mesto se je uvrstila Evil Geniuses, ki pa je nanizala kar 8 porazov. Bron si je prislužila ekipa 100 Thieves, za njimi pa so se razvrstili FlyQuest, TSM in Golden Guardians.

Največje presenečenje je pripravila ekipa Team Liquid. Ta je kljub kvalitetni zasedbi in štirih zaporednih osvojenih naslovih, letos končala šele na 9. mestu z rezultatom 7 zmag in kar 11 porazov. Nekaj pri njih zagotovo ne štima in ubožci se letos sploh niso uvrstili v končnico.

Cloud9 si je za prvega nasprotnika izbral 100 Thieves, Evil Geniuses pa se bo tako pomeril z ekipo FlyQuest. TSM in Golden Guardians sta letos šla takoj v Losers’ Bracket, ki je letošnja velika novost lige. TSM se bo tako spopadel s poražencem obračuna med Cloud9 in 100 Thives, Golden Guardians pa bo poskušal premagati poraženca med Evil Geniuses in FlyQuest. Ekipe bodo nato igrale naprej, dokler bodisi ne izpadejo iz Loser’s Bracketa ali pa končajo v igranju za prvenstvo.

Prva tekma se bo odigrala že 4. aprila, ko bosta na oder stopili ekipi Evil Geniuses in FlyQuest.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime