Serija Najini mostovi se po samo 19. delih poslavlja iz POP TV-ja

Televizijska hiša POP TV je v zadnjem času bleda senca samega sebe. Prikazali niso praktično ničesar pametnega kot pa ponovitve starih serij in filmov, medtem ko je originalna produkcija izpod njihovih rok izpuhtela neznanokam. Veliko gledalcev tega kanala je zato potrpežljivo čakalo na zadnji žarek upanja, ki je bila povsem nova serija Najini mostovi, ki bi nekako zopet zaštartala zaspani POP TV in mu povrnila ves blišč, ki si ga je nazadnje zaslužil s serijo Reka ljubezni. A ubogi gledalci so nekaj dni nazaj prejeli nov zahrbtni igralec, saj se Najini mostovi nepričakovano poslavljajo iz naših televizijskih ekranov.

Razlogov, da POP TV ni sproduciral ničesar pametnega v zadnjem letu ni težko iskati. Tako POP TV kot tudi Kanal A sta namreč oktobra zamenjala lastnika, saj jih je v roko dobila investicijska skupina PPF, ki si jo lasti najbogatejši Čeh Peter Kellner. Sklad CME, ki si je prej lastil oba kanala, je seveda želel za odkup iztržiti kar se da veliko denarcev. Produkcija resničnostih in drugačnih oddaj stane veliko denarcev, zato se je CME odločil, da je čas za šparanje. Potencialnemu kupcu so želeli prikazati čim večji dobiček in zaradi tega so tudi nastradale vse nove serije in resničnostne oddaje.

Kupčija se je na koncu izplačala, saj so iztržili 1,15 milijard evrov, stavimo pa, da je šele po izmenjavi denarja POP TV zopet sprostil sredstva in ponovno zagnal produkcijsko mašinerijo. Snemanje serije pa vzame svoj čas zato jim je uspelo posneti vsega 19. delov sezone, preden so morali narediti premor. Vse zgornje so sicer samo ugibanje, a verjetno se prava zgodba ne razlikuje bistveno od te.

Najava je prišla na njihovi uradni Facebook strani, za prestavitev drugega dela sezone pa so navedli trenutno situacijo z novim koronavirusom, ki jim je še dodatno zamešala štrene pri snemanju in produkciji. Tako lahko gledalci pričakujejo nove dele šele v jeseni, skupnost pa je seveda med tem časom, ko je končno nekaj zanimivega na televiziji, močno razburjena.

Gledalci bodo tako po novem lahko uživali v 13. sezoni Gorskega zdravnika. Dr. Martin Gruber bo po gorah lovil okužence s koronavirusom in jih vrišče in kriče pripeljal v svojo kolibo, tam pa se bo našemil v Jokerja in jim prebiral verze iz Biblije. Ok, to zadnje sem si izmislil, saj je nenazadnje le 1. april. Hej, kaj če nas pa želi tudi POP TV samo nahecati?

Vsekakor je tudi Gorski zdravnik boljše od Planet TV-ja in njihove odločitve, da Esmeralda spada v leto 2020.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime