Wasteland 3 bo pošteno zamudil

Če ste se morda veselili, da boste to pomlad preživeli v objemu dobre in globoke RPG izkušnje, potem vas moramo razočarati. Wasteland 3 bi moral namreč iziti že v maju, a je razvijalec inXile Entertainment včeraj sporočil, da bo igra pošteno zamudila.

Razlog je, seveda kaj pa drugega, novi koronavirus. Zaradi njega je ekipa morala preklopiti na delo od doma, kar je močno prizadelo njihov tempo razvoja. Razvijalec je povedal, da je navdušen nad dobrim odzivom igričarske publike na njihovo beto in da bodo vse njihove pritožbe in želje upoštevali pri nadaljnjem razvoju.

Vendar pa je igra še precej daleč od izida. Ta se bo po novem pripetil 28. avgusta, inXile pa pravi, da bo ta dodatni čas porabil za optimizacijo in odpravljanje hroščev. Ker jih je lani kupil Microsoft imajo sedaj končno na voljo dovolj časa in financ, da igra izide v svojem najboljšem stanju. Wasteland 2 je imel namreč ob izidu kar lepo količino hroščev, poleg tega pa je manjkalo kar veliko funkcij, ki so bile nato dodane naknadno.

Zagotovo je novica razočarala marsikoga, a zdravje delavcev je seveda tu na prvem mestu. Oboževalci apokalipse se lahko do takrat pozabavate z drugim delom ali pa se ozrete skozi okno in si ogledate trenutno stanje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime