Rick and Morty serija dobila nov napovednik – novi deli se vračajo v maju

Kdaj bi bil perfekten dan, da najaviš nove dele svoje težko pričakovane serije? Zagotovo to ni 1. april, saj te nihče ne bi vzel resno. Seveda to ne velja za nekoga, ki se rad iz svojih nestrpnih oboževalcev rad ponorčuje.

In ravno to je naredil včeraj Adult Swim, ko je naznanil drugo polovico 4. sezone huronsko popularne serije Rick and Morty. Tekoča sezona je štartala v novembru 2019, zadnji del Rattlestar Ricklactica pa smo dobili 15. decembra. A to je bila samo polovica sezone, tako da so oboževalci nestrpno čakali na oznanitev datuma za nadaljevanje.

To so včeraj tudi dobili in tako bomo od 3. maja dalje dobili še 5 delov. Ustvarjalci so brez prehodnega pompa tudi prikazali novi napovednik, ki so ga poimenovali Rick and Morty: The Other Five. Ta je dolg minuto in pol, vidimo pa lahko, da serija ne bo izgubila svojega zagona.

Čakajo nas znanstvenofantastične teme kot so svetlobni meči, vesoljci in skakanje med dimenzijami. Kot je v navadi, bomo pridobili tudi nekaj presenečenj, dobra novica pa je tudi, da so ustvarjalci obljubili, da se bodo od zdaj naprej bolj striktno držali rokov glede izdajanja novih epizod in tudi sezon.

Napovednik vas čaka spodaj, ustvarjalci pa so obljubili, da nas v sledečem mesecu čaka še kup novih informacij.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime