Apex Legends bo kmalu moč preigravati v dvojicah

Odkar je Apex Legends izšel, se zakoličeno drži ideje, da je igro moč preigravati samo v trojicah. Vmes smo sicer dobili nekaj dogodkov, ko so se igralci lahko povezali v dvojice ali pa se v večigralske boje podali samotarsko, a to so bili omejeni načini in slej ko prej smo se vrnili v staro kompozicijo ekip.

Razvijalec Respawn pa je sporočil, da bo kmalu napočil čas tudi za spremembe na tem področju. Približuje se namreč nov dogodek Old Ways, ki bo v glavno vlogo postavil karakterja Bloodhounda. Dogodek se bo odvil na majhnem delu mape World’s Edge, tam pa se bodo igralci lahko spopadli s sovražniki za prav posebne bonus dobrote. Na voljo bodo tudi posebni dnevni izzivi, ki nam bodo ponudili točke, preko katerih bomo lahko kupili zanimive nagrade, zasnovane na kratkem digitalnem stripu Stories from the Outlands: The Old Ways.

Dogodek bo s sabo prinesel tudi pomembne igralne novosti. Igralci se bodo namreč v tto avanturo in tudi v vse nadaljnje obračune podali v dvojicah. To pomeni, da bo “Duos” igralni način postal stalni spremljevalec igre, v stalno rotacijo map pa se bo preselil tudi Kings Canyon.

The Old Ways dogodek bo potekal med 7. in 21. aprilom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime