Call of Duty Modern Warfare je ta vikend brezplačen za preigravanje

Verjetno se vas zdaj velika večina prešerno zabava v Call of Duty Warzone in kdo bi vam zameril? Zadeva je navsezadnje brezplačna, vsebuje odlično grafično podobo, strežniki so vedno polni in spopad najdete v trenutku.

A morda je med vami kakšen igralec, ki mu battle royale streljanje ne diši in bi se rad vrnil v klasične večigralske spopade, ki jih ponuja Call of Duty serija. Takšni boste ta vikend močno zaposleni, saj se je založnik Activision odločil, da bo večigralski del igre Modern Warfare brezplačno ponudil vsakemu igralcu, ki se mu bo ljubilo iz interneta povleči nekaj ekstra gigabajtov.

Za igranje boste še vedno potrebovali nameščen Call of Duty Warzone, saj se vam bo v tej igri ponudila opcija prenosa večigralskega dela Modern Warfara. Akcija velja tako za PC kot tudi za konzoli Xbox One ter PlayStation 4.

Če se boste po brezplačnem obdobju odločili za nakup, se vam bo v polno verzijo prenesel ves vaš storjeni napredek iz brezplačnega vikenda.

Call of Duty Modern Warfare se bo za vse odklenil nocoj, ob 19.00, zabave pa bo konec 6. aprila.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!