Da bi bilo leto 2020 še bolj v riti, je bil prestavljen tudi The Last of Us Part II

Če bi bilo leto 2020 izdelek, kupljen v trgovini, bi zanj zagotovo že zahteval vračilo denarja. Šele aprila smo in razočaranja se vrstijo iz dneva v dan. Prestavljeni sejmi, filmi in igre se sedaj vrtijo dnevno in včeraj smo dobili novo žrtev presnetega koronavirusa.

Gre za težko pričakovani The Last of Us Part II na katerem dela razvijalec Naughty Dog. Oboževalci odličnega izvirnika čakajo na nadaljevanje zgodbe že vse od leta 2013 in to bi moralo iziti 29. maja. Žal se zaradi COVID-19 pandemije to ne bo zgodilo. Novico je najprej objavil Sony, nato pa je bolj podrobno razlago na Twitterju sporočil še Naughty Dog.

Čeprav je igra praktično dokončana in je razvojna ekipa trenutno v fazi popravljanja hroščev, so jim logistične težave preprečile izid. To se sliši, kot da razvijalec preprosto ne more natisniti fizičnih ploščkov z igro, ki bi jih nato poslali v trgovine. Težavo bi se dalo zaobiti tako, da bi igra izšla samo v digitalnih trgovinah, a stavimo, da ima Sony podpisane pogodbe z raznimi večjimi trgovinami tipa Wallmart, ki narekujejo, da mora igra iziti tako v digitalni kot v fizični izdaji istočasno.

The Last of Us Part II je bil že večkrat prestavljen. Iziti bi moral že oktobra lani, a je bil nato prestavljen na 21. februar in nato še enkrat na 29. maj. Trenutno igra nima datuma izida, saj nihče ne ve, kdaj se bodo stvari spet vrnile v normalno stanje.

Sony je v svoji Twitter objavi sporočil, da bo igra Iron Man VR prav tako prestavljena na zaenkrat neznani datum

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime