Darkest Dungeon bo dobil večigralski PvP igralni način

Razvijalec Red Hook Studios je za 1. april objavil nekaj, kar so vsi vzeli za veliko potegavščino. Za svojo popularno igro Darkest Dungeon so namreč najavili večigralski PvP način in temu ni verjel praktično nihče. Darkest Dungeon je popolnoma enoigralska izkušnja, ki nikakor ne bi delovala v večigralstvu in tega igralnega načina niso zahtevali niti največji oboževalci igre.

Vendar se je včeraj izkazalo, da se razvijalec ni hecal, ampak da je ta PvP način povsem resničen. Novi DLC se bo imenoval The Butcher’s Circus in bo z lastnike osnovne igre popolnoma brezplačen.

V vaši prijazni soseski Hamleta se bo pojavilo novo območje, imenovano The Butcher’s Circus. Tja boste lahko popeljali štiri heroje in se preko večigralski bitk spopadli proti nasprotniku iz mesa in krvi. Zmagovalce čakajo slastne nagrade, ki jih boste lahko navesili na svoje junake, razvijalec pa pravi, da te bitke ne bodo predstavljale nevarnosti za vaše s težavo izurjene heroje. To se sliši, kot da poraz ne bo ubil vašega junaka, kar bo verjetno močno bolj spodbudilo Darkest Dungeon večigralsko udejstvovanje.

The Butcher’s Circus bomo dobili maja, Red Hook Studios pa je še sporočil, da še vedno pridno delajo na nadaljevanju Darkest Dungeon 2 in da ta DLC ni vplival na razvojni tempo naslednika.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime