Večigralska streljanka, ki se dogaja v 2. svetovni vojni – Days of War – ta vikend brezplačna

Če potrebujete kakšno dodatno večigralsko zabavo, ki bi jo preigravali s svojimi prijatelji in imate trenutno bolj plitve žepe, potem se lahko ta vikend podate na Steam. Tam vas namreč čaka zanimiva streljanka Days of War, ki se dogaja v obdobju 2. svetovne vojne.

To je dobra novica za vse tiste, ki se jim kolca po bolj preprostih dnevih Call of Dutya 2. In Days of War na ta naslov močno spominja in to ne samo po vizualni podobi ampak tudi po mapah in igralnih razredih. Izbirate lahko med šestimi različnimi vojaki in čeprav nobeden od njih ni nič kaj takega, česar do sedaj še nismo videli, se je včasih lepo vrniti v bolj preprosto večigralske obračune.

Days of War bo brezplačen do ponedeljka, vse kar morate storiti je, da na naslednji povezavi kliknite gumb Play Game in naslov se bo samodejno prenesel v vašo knjižnico. igra pa bo med tem časom tudi znižana za 50 % na 10,49 €.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!