Louis C.K. presenetil vse z novim standup videom

Sem velik oboževalec komika Louis C.K.-ja, a žal se je ta leta 2017 zapletel v veliko kontroverzijo. Namreč ravno takrat se je gibanje MeeTo dobro zagnalo in v javnost so prišle obtožbe s strani žensk, ki so slavnega komika obtožile izkoriščanja in seksualnega nadlegovanja.

Louis je obtožbe priznal, zaradi tega pa je bil tudi primoran opustiti vse svoje projekte in izginiti iz javnosti. Imel je to nesrečo, da se je takrat znašel ob posiljevalcema, kot sta Harvey Weinstein in Bill Cosby in čeprav Louis ni nikogar posilil, je še vedno izrabil svojo moč in slavo nad drugimi.

Kakorkoli že, Louis se je začel postopoma pojavljati v javnosti. Imel je nekaj nastopov v živo za omejeno občinstvo, a na njegovih predstavah so bile prepovedane vse kamere, tako da širša javnost v njegovi komediji žal ni mogla uživati. A včeraj je presenetil prav vse, saj je na svoji uradni strani izdal nov video nastop, imenovan preprosto Sincerly C.K..

Kakor je povedal v izjavi za javnost, se je odločil izdati nov standup zato, ker te dni ljudje potrebujejo v svojem življenju nekaj smeha, ki je zdravilen. Smejanje v obraz nevarnosti je lahko terapevtsko in upa, da bo s tem lahko pomagal ljudem do boljšega počutja.

Sincerly C.K. si lahko ogledate samo na sledeči povezavi, nakup pa velja 7,99 $.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime