Mount & Blade 2: Bannerlord je od izida vsak dan prejel vsaj en popravek

Lahko me prištejete med enega od mnogih, ki ga je izid igre Mount & Blade 2: Bannerlord pošteno presenetil. Ko je razvijalec TaleWorlds po osmih letih razvoja najavil izid v obliki Early Access načina, sem bil mnenja, da tega špila ne bo kupil nihče. Original resda velja za uspešnico, a to realistično srednjeveško simulacijo je oboževala nišna skupnost, ki je po vseh teh letih čakanja verjetno nad naslovom že obupala.

No, vsaj tako sem si mislil, a sem se pošteno uštel. Mount & Blade 2: Bannerlord ni samo dosegel pričakovanj glede prodaje, ampak je ta tudi pošteno presegel. Zadeva se je na Steamu bolj prodajala od velikih fantov tipa Doom Eternal in igra zaenkrat velja za najbolj prodajano igro Steama leta 2020.

Razvijalec TaleWorlds od izida ni počival na lovorikah, ampak se je pošteno vrgel v delo. V sedmih dneh od kar je Bannerlord zagledal prodajne police, so izdali kar 7 popravkov. Špil je vsak dan prejel vsaj eno posodobitev, ki je zakrpala tiste najhujše hrošče in izboljšala optimizacijo.

Ah yes, Overpowered Looters from r/mountandblade

Kljub temu, da Bannerlord vsekakor ima še vedno svoje težave in da igri manjka kar nekaj vsebine, se skupnost prešerno zabava. Uradni subreddit šteje več kot 150k članov, kiv sak dan objavljajo nove prispevke in uporabne nasvete.

How to strafe, rear, boost and hard brake horse from r/mountandblade

Igra ima pred sabo še dolgo pot, ki se bo zares začela šele tedaj, ko bodo zaživeli tiste večje modifikacije, kot se je to zgodilo pri predhodniku.

Bannerlord si alhko privoščite na Steamu za 44,99 € na Steamu, tam pa si je igra tudi že nabrala preko 50.000 recenzij.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime