Saints Row The Third bo dobil predelavo in glede na napovednik nas čaka poštena grafična nadgradnja

Saints Row je ime, ki ga nisem slišal že dolgo časa. Zadnji del, Saints Row: Gat out of Hell, smo dobili debelih 5 let nazaj, od takrat pa je serija poniknila v globočine zgodovine in ni se zdelo, da bomo dobili kakšen nov del.

Saints Row igre so svoje življenje začele leta 2006 in sprva so bile nekakšna različica GTA-ja. Z vsakim delom pa je serija postajala čedalje bolj odbita. Že tretji del je svojo norost na polno objel in celotna igralna izkušnja je bila ena velika zafrkancija, v kateri si barabe pretepal z ogromnim dildom. Četrti del je vpeljal superherojske mehanike in tako je naš karakter lahko že letal po zraku in na gobec udarjal zlobne vesoljce.

Serija nikoli ni prinašala nekih bajnih zaslužkov, a je bila zabavna in lepa popestritev ustaljenih igričarskih norm. Dodatno zabavo je prineslo še zanimivo večigralstvo, tako da smo Saints Row ime te dni kar malce pogrešali.

Razvijalec Volition se tega zaveda in tako je včeraj presenetil vse z napovedjo predelave tretjega dela. Saints Row: The Third Remastered, kakor se zadeva uradno imenuje, bo prinesel kar precej izboljšav. Teksture so dobile občutno nadgradnjo, prav se mesto Steelport kopa v prenovljeni osvetljavi. Predelana so bila orožja in tudi vozila, tako da je razvijalec v predelavo vložil veliko več truda, kot pa smo pričakovali.

Saints Row: The Third Remastered ne bomo čakali dolgo, saj bo izšel že 22. maja, na PC-ju pa bo zadeva ekskluzivno zavezana Epic Games trgovini.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime